Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MTV

Er kwamen maar liefst drie koppeltjes uit dit seizoen.

AHA: zo gaat het nu met de kandidaten van ‘Ex on the Beach: Doube Dutch’

Robine van Tilburg

Maar liefst drie ‘serieuze’ relaties kwamen er uit dit seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’. Een record, als je ’t ons vraagt. Wij maken een overzichtje van de belangrijkste nieuwtjes uit de extra aflevering van vanavond.

Channah & Quentin


Deze hadden jullie vast zien aankomen. Channah en Quentin zijn nog steeds een stelletje… Cute!

En dat zorgde voor een bizar gênante situatie… Quentin ontmoette het gezin van Channah voor ’t eerst tijdens een gezellig avondje ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ kijken. Een goed idee? Uiteraard niet.

Vooral de beelden van het kwartet lieten een diepe indruk achter… Quentin draaide Lie binnen en betastte haar à volonté, maar o wee als Channah met Jorden kust.

Een vos verliest wel z’n haren, maar niet z’n streken. Dat is een uitspraak die absoluut van toepassing is bij Quentin. Wanneer hij samen met zijn ex-crush Jamecia voor de camera gezet wordt, lijken die (seksuele) gevoelens plots weer boven te komen.

Maar Jamecia heeft wel héle hoge eisen als het op bedpartners aankomt.

Jorden & Beau


Verrassend genoeg is professionele playboy Jorden niet meer. Hij heeft de liefde gevonden bij… Beau. Prachtig om te zien!

En Beau gelooft haar ventje met haar ogen toe. Jorden seks gehad met Britt? Nee, toch?

Gelukkig heeft Jorden dankzij zijn deelname nu een andere job te pakken gekregen… Die van playboyleraar. En hij lijkt trots te zijn op zijn promotie!

Alex & Erin


Yes, zélfs Alex en Erin zijn nog steeds samen. Wel een tikkeltje vreemd dat Alex nu in ‘Temptation Island VIPS’ te bewonderen is als vrijgezel…

Zo naïef van Erin, horen we jullie denken. En dat bewijst deze uitspraak van Alex dubbel en dik.

En hij blijft nog steeds zijn seksistische zelf. Erbarmelijke vergelijkingen incluis.

Elodie & Nico?


Nope. Elodie beweert wel dat ze Nico’s familie nog ontmoet heeft, maar een koppel zijn ze niet meer geworden.

Jammer genoeg voor Nico kan hij op zijn verworven BV-schap niet teren als het op de vrouwtjes aankomt.

En nu?


Toen de makers vroegen hoe de deelnemers hun toekomst zien, kregen ze weer enkele prachtige antwoorden. Alex wil alvast beginnen rentenieren.

Britt was een van de weinigen onder de deelneemsters die nog niet onder het mes ging. Maar daar komt binnenkort verandering in. Zowel haar lippen als haar borsten zullen eraan moeten geloven. Die toekomstplannen zijn alvast iets concreter en haalbaarder dan die van Alex.

En Lie? Die denkt dat ze door aan een reality-programma deel te nemen plots televisie kan maken. Succes met je verdere carrière als tv-maker, Lie!

PS Wie spotte de Flair-microfoon in deze allerlaatste aflevering? Redactrice Eline maakte Jorden en Nico aan het lachen bij de kennismaking met de kandidaten.

Liefste vrienden, hopelijk tot volgend jaar!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '