Home Lifestyle VIDEO: ‘Er zal in dit seizoen van “Ex On The Beach Double...

VIDEO: ‘Er zal in dit seizoen van “Ex On The Beach Double Dutch” véél meer seks te zien zijn’

'Temptation' Alex (met wit haar!), een blaaskaak die beweert 400 vrouwen en 50 trio's te hebben gehad en een tweede Pommeline: MTV heeft weer goed gecast voor 'EOTBDD'.

Ex On The Beach

Kan het nog gekker, dramatischer en een tikje vuiler dan ‘Temptation Island’? Jazeker. MTV komt met een derde seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’ op de proppen en het belooft weer heftig te worden. Dat konden we vaststellen op de avant-première in Amsterdam waar we de eerste aflevering en de achtkoppige cast te zien kregen.

King Kong is back

Vier Vlamingen en vier Nederlanders worden gedropt op een eiland in Thailand voor een avontuur vol seks en drama. Het klinkt als een beschrijving van ‘Temptation Island’, maar gaat eigenlijk over MTV-programma ‘Ex On The Beach Double Dutch’. De kandidaten zijn namelijk geen koppels, maar een stel sexy singles die op zoek zijn naar lust of liefde maar een voor een geconfronteerd worden met hun al dan niet psycho exen.

Het programma bleek al twee keer een succes te zijn in België en Nederland, maar volgens de cast waren de vorige seizoenen kinderspel. ‘Er is dit jaar veel meer seks te zien’, klinkt het. We kunnen alvast bevestigen dat je niet tot de tweede aflevering moet wachten om te zien dat ze de waarheid spreken.

Een van de acht originals is Alex Maas, de gigantische gorilla die je kent van het vorige seizoen van ‘Temptation Island’. In dit programma zullen we zijn zachte kant te zien krijgen, vertrouwt Alex ons toe. Al krijg je eerst zijn – al dan niet zachte – achterkant te zien, want de Nederlander komt op een jetski en met ontblote kont aan op het strand van verderf. Leer ook de andere, al even opvallende kandidaten van dit jaar kort kennen in onderstaande video.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het derde seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’ zie je vanaf zondag 6 mei om 22u op MTV.

Lees ook: