Home Lifestyle 16 x vreemde karaktertrekjes, complimentenvissers & platte jatten in de laatste ‘EOTBDD’-aflevering

16 x vreemde karaktertrekjes, complimentenvissers & platte jatten in de laatste ‘EOTBDD’-aflevering

Roy kon wel wat vrouwelijke aandacht gebruiken. Hij begint op zijn date met Angelique dus schaamteloos naar complimentjes te vissen...

De afgelopen tien weken hebben we elke zondagavond mogen kennismaken met heel wat prachtige karaktertjes. Ook in deze laatste ‘EOTBDD’-aflevering kwamen die weer magnifiek tot uiting.

Zo is er playboy Jorden die zelf maar al te graag opschept over het feit dat hij met maar liefst vijf verschillende dames in het resort de lakens deelde.

Maar toch gigantisch jaloers werd wanneer zijn laatste verovering Beau – waarmee hij naar eigen zeggen geen relatie heeft – nog maar een woord tegen Channahs vriend Quentin zegt. Waarop Beau tranen met tuiten begint te huilen.

Dan gaan we even terug naar het begin van de reis, waar de Jamaicaanse Jamecia nog het bed deelde met Jorden. Nog geen twee dagen later werd zij alweer afgedankt. En sindsdien zijn er niet meer al te veel jongens geweest die verbijsterend veel interesse in haar toonden. Waardoor vulgair tegen haar aanschuren in de club plots een romantische verleidingstruc lijkt…

Toen we Jamecia zo naast het zwembad zagen flaneren met haar parasolletje, wilden we haar zelf bijna gaan versieren!

De agressor van de bende was dit jaar dan weer Britt. Ze heeft tegen haast elke jongen van het gezelschap lopen brullen.

Al stond ze wel plots met de billen bloot toen ze met Thierry aan het onnodig discussiëren ging. Oké, dat was een flauwe… Maar toch een opmerkelijk beeld.

Britts enige ex Nico werd na enkele weken eindelijk zichzelf. Zijn ware aard kwam pas de laatste aflevering boven. Playboy Jorden lijkt plots concurrentie te hebben…

En dat merkten we vooral doordat niet enkel Britt, maar ook Nico’s andere bootycall Angelique opdook. Al bleek de deerne met doordringend Antwerps dialect ondertussen al een Instagramcrush op Roy te hebben.

En laat Roy nu nét wat nood aan vrouwelijke aandacht hebben. Hij begint op hun date dus schaamteloos naar complimentjes te vissen…

Hij eiste zelfs bevestiging nadat Angelique even met de doodbrave Rinke stond te keuvelen. Rustig, Roy!

Jammer genoeg vindt Angelique Roy er in ‘t echt stiekem niet zo perfect uitzien als op zijn tig selfies op Instagram.

Maar toch nodigde ze hem lekker plat uit om uit te zoeken door welke tepel ze een naald liet jagen.

Helaas bleken ook Roys bedprestaties niet naar behoren.

Sorry, Roy. Weer niks! Afsluiten doen we met de duizendste oppervlakkige uitspraak van dit seizoen. Koning Alex en véél te vergevingsgezinde Erin kronen zichzelf even als ‘knapste koppel’ van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’. Nou.

Smaken verschillen, zeg maar. Tot volgend jaar!!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.