Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén/Sony Pictures/VTM

Van een dartswedstrijd tussen BV's over het nieuwe seizoen van 'Winteruur' tot films zoals 'Men In Black' en 'The Hunger Games'.

Een docureeks over Sabena en enkele programma’s en films om je week mee te vullen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Elke maandag verzamelen we de leukste kijktips van de week, zodat je je bijna niet kán vervelen. Een docureeks over onze nationale vliegtuigmaatschappij Sabena en enkele programma’s en films zorgen voor een goedgevulde eerste week van november.

Winteruur

Winteruur

Winteruur

In het zevende seizoen van het praatprogramma ‘Winteruur’ nodigt Wim Helsen weer tal van gasten uit om een inspirerende tekst voor te lezen en leren we hen zo beter kennen. Eerste gast van dienst: dichteres Delphine Lecomte. Andere gasten die de komende tijd plaatsnemen op de bank van Wim zijn Bent Van Looy, Aster Nzeyimana, Ruth Bequart, Urbanus en zoveel meer!

Vanaf maandag 1 november van maandag t.e.m. donderdag (met uitzondering van 4/11) omstreeks 23u op Canvas.

Blind Getrouwd De Jubilee

Blind Getrouwd De Jubilee

Blind Getrouwd De Jubilee

In het tweede deel van de ‘Blind Getrouwd’-special ontdekken we verder hoe het met de koppels gaat die samen bleven en degenen die uit elkaar besloten te gaan.

Maandag 1 november om 20u35 op VTM.

Flowers in the Attic

Flowers in the Attic

Flowers in the Attic

In deze thriller met ‘Chilling Adventures of Sabrina’-actrice Kiernan Shipka gaan vier broers en zussen die net hun vader zijn verloren samen met hun moeder naar het landgoed van hun grootouders. Hun moeder wil het bijleggen met haar eigen vader van wie ze vervreemd is, zodat ze aanspraak kan maken op de erfenis. De kinderen worden door hun moeder en grootmoeder op zolder opgesloten.

Maandag 1 november om 20u35 op Play 7.

Het huis

Het huis

Het huis

In het zevende seizoen van ‘Het huis’ ontvoert Eric Goens acht bekende gasten voor vierentwintig uur lang. De eerste die geconfronteerd wordt met zijn eigen leven en zijn ziel blootlegt is Eddy Planckaert.

Vanaf 2 november elke dinsdag om 20u40 op Eén.

The Twilight Saga: New Moon

The Twilight Saga: New Moon

The Twilight Saga: New Moon

Na de vampieraanval op Bella beslist Edward om haar voor haar eigen veiligheid te verlaten. Ze zoekt troost bij weerwolf Jacob, maar ze kan haar geliefde onmogelijk vergeten.

Dinsdag 2 november op Play 5.

The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games: Catching Fire

Nu Katniss en Peeta samen de Hongerspelen hebben gewonnen dankzij haar sluwe idee, is ze een voorbeeld voor de rebellen. Om de revolutie tegen te houden, kondigt president Snow een nieuwe editie aan van de Hongerspelen... met alleen maar kandidaten die de afgelopen jaren de Spelen hebben gewonnen.

Dinsdag 2 november op VTM 3.

Sabena

Sabena

Sabena

Op 7 november is het twintig jaar geleden dat onze nationale luchtvaartmaatschappij de boeken dichtdeed. In deze vijfdelige docureeks blikt Canvas aan de hand van archiefbeelden en getuigenissen terug op de geschiedenis van Sabena.

Vanaf 3 november om 21u35 elke woensdag op Canvas.

BV Darts

BV Darts

BV Darts

Negen bekende Vlamingen – van Kenji Gooris over Celine Van Ouytsel tot Thibault Christiaensen – tonen in dit nieuwe programma hoe goed zij met een dartspijltje overweg kunnen. Er worden drie voorrondes gespeeld met telkens drie kandidaten. Dan gaat het in twee halve finales tussen zes kandidaten nog. In de finale gaat het tussen de vier overgebleven kandidaten.

Vanaf 4 november elke donderdag om 20u35 op VTM 2.

The Last Song

The Last Song

The Last Song

Na de scheiding van haar ouders moet Ronnie de zomer doorbrengen bij haar vader. Hun liefde voor muziek is het enige wat ze gemeen hebben, maar zij wil geen piano meer spelen. Alles verandert wanneer ze Will ontmoet.

Vrijdag 5 november om 20u35 op VTM 3.

Vera

Vera

Vera

In het elfde seizoen van de Britse detectivereeks is Vera terug! Een aannemer wordt dood aangetroffen, en Vera ontdekt al snel dat hij een kroongetuige was in een rechtszaak. Voorlopig gaat het enkel om de eerste twee afleveringen.

Vrijdag 5 en 11 november om 20u35 op Eén.

Why Him?

Why Him?

Why Him?

Stephanies ouders gaan tijdens de feestdagen op bezoek bij hun dochter, en ontmoeten zo voor de eerste keer haar excentrieke vriend Laird, die een echte nachtmerrie blijkt te zijn voor overbezorgde papa Ned.

Vrijdag 5 november om 20u35 op VTM 4.

Men in Black: International

Men in Black: International

Men in Black: International

Agent M en agent H moeten de grootste vijand van de Men in Black ooit verslaan: er zit namelijk een mol in het netwerk van spionnen.

Zaterdag 6 november op VTM 2.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Wanneer Grindelwald ontsnapt en tovenaars over alle niet-magische wil laten heersen, schakelt Perkamentus de hulp van Newt in om hem tegen te houden.

Zaterdag 6 november om 20u25 op Play 4.

Kingsman: the Golden Circle

Kingsman: the Golden Circle

Kingsman: the Golden Circle

Nadat het Kingsman-hoofdkwartier is vernietigd, ontdekken Eggsy en Merlin dat er een gelijkaardige spionnenorganisatie, de Statesmean, zich in de Verenigde Staten bevindt. Ze slaan de handen in elkaar om hun gemeenschappelijke vijand te verslaan.

Zaterdag 6 november om 22u30 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '