Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM/Warner Bros./

Welk tv-programma volg jij (opnieuw)?

Van ‘Liefde voor Muziek’ tot ‘Joker’: dit wil je deze week zien

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Een wekelijkse zoektocht in ‘De Mol’, de huizenmarkt verkennen in ‘Blind Gekocht’ en sportief zijn met ‘De Container Cup’: dit televisieseizoen heeft het allemaal. En deze week kan je nog enkele titels aan je kijklijstje toevoegen. Zo zijn ‘Huis Gemaakt’ en ‘Liefde voor Muziek’ terug en kan je naar het nieuwe programma ‘Blind Gesprongen kijken’. Een overzichtje van wat je zeker niet wil missen.

Blind Gesprongen

Na ‘Blind Gekocht’ en ‘Blind Getrouwd’ is er nu ook ‘Blind Gesprongen’. In dit nieuwe programma gaan de kandidaten niet op zoek naar een man of een huis, maar wel een job! Nora Gharib helpt vijf Vlamingen die een carrièreswitch willen maken om de stap te zetten. Voor welke job ze hun werk opgeven? Dat weten ze nog niet op voorhand.

Vanaf 4 april elke maandag omstreeks 21u55 op VTM.

Lady Truckers

‘Lady Truckers’ is terug! Vrachtwagenchauffeurs Evelyn, Brenda, Chiara en Saidja nemen ons mee on the road.

Vanaf 4 april elke maandag omstreeks 21u55 op VTM 2.

Snowfall

‘Snowfall’ speelt zich af in het Los Angeles van de jaren tachtig en draait rond de opkomst van crack en wat voor invloed die nieuwe drug op de stad heeft.

Vanaf 4 april elke maandag een dubbelaflevering omstreeks 21u30 op Fox.

trailer
© FX

Liefde voor Muziek

In het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ trekken Ozark Henry, Camille, Koen Buyse van Zornik, Davina Michelle, Margriet Hermans, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola en Suzan & Freek naar Frankrijk om een voor een hun eigen versie van elkaars nummers te zingen. De artiesten die met hun liedjes het startschot mogen geven zijn Suzan & Freek.

Vanaf 4 april elke maandag omstreeks 20u35 op VTM.

© VTM

Huis Gemaakt

Het verbouwavontuur gaat van start! Opnieuw werken negen koppels bikkelhard om de prijs der prijzen te winnen: een huis dat ze volledig zelf verbouwd hebben.

Vanaf 5 april elke dinsdag en donderdag omstreeks 20u35 op VTM.

Alita: Battle Angel

Cyborg Alita wordt terug tot leven gewekt, maar herinnert zich niet meer van haar verleden. Dokter Ido neemt haar in huis en ondertussen probeert Alita te ontdekken wie ze is en waar ze vandaan komt, maar die zoektocht is niet zonder gevaar.

Donderdag 7 april om 20u35 op VTM 3.

Joker

‘Joker’ draait rond de iconische aartsvijand van Batman. We zien het verhaal van de veertigjarige Arthur Fleck die een psychische aandoening heeft en door de maatschappij genegeerd wordt. Uiteindelijk ontstaat zijn alter ego Joker.

Vrijdag 8 april om 20u35 op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '