Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Universal Pictures

De acteur speelt Neil Armstrong in de film die het verhaal vertelt van de eerste man op de maan.

ZIEN: trailer van ‘First Man’ met Ryan Gosling

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De film ‘First Man’ vertelt het verhaal van de eerste mens die een voet op de maan zette. Ryan Gosling kruipt in de huid van de legendarische astronaut Neil Armstrong. De trailer ziet er alleszins al veelbelovend uit.


Stiekem willen we elke film waar Ryan Gosling in meespeelt wel zien, en deze ‘First Man’ is daar geen uitzondering op. De film is van dezelfde regisseur – Damien Chazelle – als dat ander pareltje ‘La La Land’, eveneens met hottie Ryan in de hoofdrol. Het verhaal gaat over de iconische Neil Armstrong, die als eerste mens op 20 juli 1969 een voet op de maan zette en zo de geschiedenis voorgoed veranderde.

De film neemt ons mee op een van de gevaarlijkste missies ooit en toont ons welke opofferingen Neil Armstrong en de Amerikaanse natie moesten maken om dit te verwezenlijken. Naast Ryan Gosling schittert Claire Foy – bekend van de tv-serie ‘The Crown’ –  als Janet, de vrouw van Neil, die niet wist of ze haar man en de papa van hun twee kindjes ooit nog terug zou zien.

‘Klaar voor de Oscars’


We kennen het einde van de film natuurlijk al, maar dat maakt hem niet minder spannend. De reacties op de trailer zijn enorm positief. ‘Klaar voor de Oscars’, ‘Ziet er geweldig uit’ en ‘Ik kan niet wachten om de film te bekijken’ is maar een greep uit de laaiend enthousiaste commentaren.

‘First Man’ komt dit najaar, meer bepaald in oktober, in de cinema. In tussentijd kan je genieten van de trailer en van Ryan in astronautpak, dayuuum!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '