Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Patser

We zijn stiekem al een beetje bang van de wel héél geloofwaardige patser die schuilt in Matteo Simoni. Het is eens wat anders dan Devon of Smos.

ZIEN: de trailer van ‘Patser’, de langverwachte film van Adil El Arbi en Bilall Fallah

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Het is zover, jongens en meisjes. De langverwachte derde langspeelfilm van het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah kreeg zojuist zijn eerste trailer.


Na ‘Image’ (2014) en ‘Black’ (2015) belooft ‘Patser’ de derde succesvolle langspeelfilm van Adil El Arbi en Billal Fallah te worden. Met een topcast waarbij vooral de namen van Matteo Simoni en Nora Gharib de aandacht trekken, werd er al meteen veel van de film verwacht. En aan de trailer te zien gaan die hoge verwachtingen ingelost worden!

Min of meer gebaseerd op waargebeurde shit


‘Patser’ vertelt het verhaal van vier Marokkaanse jongeren (of patsers) in Antwerpen die verwikkeld raken in een mislukte drugsdeal. Drie van de vier acteurs – waaronder Nora Gharib, bekend van ‘K3 zoekt K3’ – hebben de Marokkaanse roots, maar hebben wel weinig tot geen acteerervaring. De vierde patser is Matteo Simoni.

Als we de trailer mogen geloven, worden de zeven hoofdzonden luiheid, hebzucht, lust, gulzigheid, afgunst, woede en hoogmoed flink vertegenwoordigd in de film. We zijn stiekem al een beetje bang van de wel héél geloofwaardige patser die schuilt in Matteo Simoni. Het is eens wat anders dan Devon of Smos.

‘Patser’ verschijnt op 24 januari 2018 in de zalen.

Flair op de set van ‘Patser’


Enkele maanden geleden bracht redactrice Robine een bezoekje aan de set van ‘Patser’ op het Antwerpse Kiel. Ze wist er Adil, Bilall én Nora Gharib te strikken voor een snelle babbel.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '