https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wat als jij nog maar één dag te leven had?

ZIEN: Staf Coppens is de eerste bekende Vlaming in het nieuwe programma ‘De Laatste 24 Uur’

Het nieuwe programma van VTM wordt sowieso een emotioneel stukje televisie. In ‘De Laatste 24 Uur‘ klopt Nathalie Meskens aan bij een bekende Vlaming en vertelt ze hem het slechte nieuws. ‘Je laatste 24 uur zijn hier en nu ingegaan. Ik blijf heel de tijd bij je en heb van alles voorbereid om er een prachtige laatste dag van te maken.’ Slachtoffer nummer één is niemand minder dan Staf Coppens.


Eerlijk? We hebben het ons allemaal wel eens afgevraagd. Wat zou je nog willen doen moest je nog maar één volledige dag te leven hebben? Zou je al je geld langs ramen en deuren naar buiten gooien? Of zou je eerder een dag met je kinderen doorbrengen? In het nieuwe VTM-programma ‘De Laatste 24 Uur‘ komen we de laatste wensen van enkele bekende Vlamingen te weten.

De laatste 24 uur van Staf Coppens


Het programma start vanaf donderdag 9 november en dan zien we meteen de ‘laatste’ momenten van Staf Coppens. Nathalie Meskens vertelt Staf het slechte nieuws en dan krijgt het VTM-gezicht meteen een krop in zijn keel. ‘Ik probeer elke dag te leven alsof het mijn laatste is. Maar ik mag er niet aan denken dat het ooit zover is. Eén ding is zeker: ik wil nog zo veel mogelijk tijd doorbrengen met mijn kinderen’, klinkt het bij Staf.

Nathalie zorgt voor de laatste wens van Staf en neemt hem mee naar de lagere school van zijn zoon Beau (9) en dochter Nora (7). Daar mag hij zich een uur lang verstoppen en kijken hoe goed zijn kinderen het doen in de klas. ‘Ik vraag altijd hoe het is geweest op school. Dan antwoorden ze vaak met gewoon goed. Je weet als ouder niet hoe ze zijn op school. Het was dan ook een ongelooflijke ervaring om dat eindelijk eens te mogen zien.’ En jawel, daar horen al meteen enkele traantjes bij.
Maar de klok tikt natuurlijk verder. De verrassingen blijven Staf achtervolgen en daaruit blijkt nog maar eens dat zijn leven volledig in het teken staat van zijn gezin. Dames en heren, haal er maar een zakdoekje bij, want dit wordt sowieso een hartverwarmende aflevering.

© VTM


 

‘De Laatste 24 Uur’ is vanaf donderdag 9 november om 20u35 te zien op VTM.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Bekijk meer

01:47
Kinder Bueno-balletjes met maar 3 ingrediënten
3:53
VIDEO: Ed Sheeran over zijn nieuwe plaat, 'Gossip Girl' en 30 worden
01:58
01:51
Hoe blijf ik mezelf in een relatie?
02:46
Dit is het reinigingsritueel van hoofdredactrice Eva
02:54
RECEPT: carrot cake
02:10
Wat is chlamydia?
ZON(DIG)DAG: cinnamon rolls met appel en karamel
VRAAGINA: Hoe genieten we optimaal van het standje 69?
ZON(DIG)DAG: whities (brownies, maar dan met witte chocolade)
VIDEO: Lies (31) is drager van een borstkanker-gen, waardoor ze ivf moest ondergaan
VRAAGINA: Daten na een relatiebreuk, hoe doe je dat?
ZON(DIG)DAG: Kinder Bueno-cookiebars
VIDEO: Lilo, Stéphan en Michael van 'Op kot' over luide, vervelende en verliefde kotgenoten
VRAAGINA: Wat is endometriose?
ZON(DIG)DAG: speculaastruffels met witte chocolade