Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros

Hottie Jason Momoa die Khal Drogo vertolkte in 'Game of Thrones' speelt de hoofdrol.

ZIEN: spectaculaire trailer van heldenfilm ‘Aquaman’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Was je al fan van de stoere Khal Drogo in ‘Game of Thrones’, dan ga je vast en zeker smullen van Jason Momoa in de rol van Aquaman. Wanneer de kwaadaardige heerser van de onderwaterwereld de mensheid wil aanvallen, is Aquaman de enige redding.


Arthur Curry, of Aquaman, is half-menselijk en half-Atlantean. Zijn papa was een vuurtorenwachter en zijn mama de koningin van de onderwaterwereld. Arthur groeide bovengronds op, maar merkte al sinds jongs af aan dat hij speciaal was. Zo kon hij spreken met vissen en was hij altijd al uitzonderlijk sterk.

Wanneer Arthur zijn halfbroer Orm en de huidige koning van de zeven zeeën beslist om de mensheid aan te vallen, is Arthur de enige die de bovengrondse beschaving kan redden. Hij is namelijk de rechtmatige troonopvolger en hij kan de beide werelden verenigen.

Filmcrush


Jason Momoa, bekend als Khal Drogo uit ‘Game of Thrones’, speelt de hoofdrol als Aquaman. Zijn filmcrush en bondgenoot is Amber Heard, bekend van onder andere ‘Magic Mike XXL’ en ‘Justice League’, die de rol van Mera vertolkt.

‘Aquaman’ komt dit najaar op 19 december in de bioscoop. Wil je nu al genieten van hottie Jason, dan kan je de trailer hieronder op repeat zetten. Guilty!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '