Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

En romantische zielen halen maar beter hun zakdoek boven.

ZIEN: eerste dode is een feit in nieuw seizoen van ‘Familie’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

‘Familie’-fans konden gisteren eindelijk weer kijken naar hun favoriete soap. De eerste aflevering was er al eentje om van te smullen en ook deze avond bleven de plottwisten ons om de oren vliegen. We namen ook afscheid van een personage, want de eerste dode in het nieuwe seizoen is een feit.

In de aflevering van ‘Familie’ van gisteren konden we zien dat Lars (Kürt Rogiers) en Cédric (Yanni Bourguignon) de wraakpoging van Elena (Ilse Uitterlinden) maar nipt overleefden. Die laatste slaagde er wel in om te ontsnappen én wilde Véronique (Sandrine André) afpersen. Als ze een smak geld kreeg, zou ze niets vertellen aan de politie en voorgoed uit haar leven verdwijnen.

Achtervolging

Dat plannetje dreigde even te mislukken wanneer Elena Véro bedreigde met een spuit tegen haar hals. Véronique kon zich uit haar greep verlossen. Wat volgde was een spannende achtervolging met de auto waarbij Elena probeerde om het koppel van de weg te rijden. Bij deze roekeloze manoeuvres verloor ze zélf de controle over het stuur en crashte ze tegen een boom. Ze overleefde het ongeval niet en op die manier komt er definitief een einde aan de nachtmerrie van Véronique en Lars.

Het leek erop dat de tortelduifjes eindelijk weer volledig van elkaar konden genieten, maar helaas draaide dat in de realiteit anders uit. De voorbije maanden wogen enorm zwaar op Lars en hij besloot een punt te zetten achter hun relatie. Benieuwd of het dit keer voorgoed is of ze elkaar toch niet kunnen missen.

Tijdsprong

Ondertussen weten we nog steeds niet wat er gebeurde met Mieke (Caroline Maes). Ze is officieel opgegeven als vermist, en Niko (Jo Hens) en Sam (Tinne Ceuppens) worden nog steeds ondervraagd door de politie. Steeds meer dingen wijzen er namelijk op dat zij er voor iets tussen zitten. Vanaf morgen, woensdag 30 augustus, maakt ‘Familie’ een tijdsprong van twee maanden verder in de tijd en komen we stilletjesaan te weten wat er nu echt gebeurde in de brouwerij.

‘Familie’ zie je elke weekavond om 20u op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '