https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Met beelden uit de film en de volledige songtekst!

ZIEN: de blitse videoclip van ‘Patser’-soundtrack ‘Slow Down’

Herlinde Matthys

Niet enkel de Belgische film ‘Patser’ van Adil El Arbi en Bilall Fallah is een hit, ook de bijhorende soundtrack van Dimitri Vegas & Like Mike scoort enorm goed en wordt grijsgedraaid op de radio. Ze lanceren nu de bijhorende videoclip met beelden uit de film én de songtekst.


Er gingen in ons land al meer dan 300.000 mensen kijken naar ‘Patser’, met in de hoofdrollen onder anderen Matteo Simoni en Nora Gharib. Ook in Nederland is de film een succes, en binnenkort wordt hij zelfs uitgebracht in Frankrijk en Japan. Bij een goeie film hoort natuurlijk ook een vette soundtrack, en daar zorgden die andere Belgische goudhaantjes voor: Dimitri Vegas & Like Mike.

Hit


Als je het beste dj-duo ter wereld vraagt om een liedje te schrijven, kan je op beide oren slapen dat het een grote hit wordt. ‘Slow Down’ scheert dan ook al vijf weken hoge toppen in zowel de Belgische als de Nederlandse hitlijsten. Het nummer werd al 9,5 miljoen keer gestreamd op Spotify en meer dan 80.000 keer gezocht op Shazam. Niet alleen de dj-broertjes zelf zijn verantwoordelijk voor het succes, want ze werkten samen met een resem andere artiesten, zoals Quintino, Boef, Ronnie Flex, Ali B en I Am Aisha.

Songtekst


Het liedje is een echte oorwurm, en nu werd ook de bijhorende videoclip van ‘Slow Down’ gelanceerd. Die bestaat uit blitse beelden uit de film én geeft de songtekst weer. We moeten eerlijk toegeven dat dat laatste geen overbodige luxe is, want hoe graag we die Nederlandse rappers ook horen zingen: we snappen er soms geen snars van!

Meezingen


Dankzij de videoclip kunnen we nu eindelijk ook wat anders meezingen dan de woorden uit het refrein (‘Whine up, go down, niet zo snel, slow down). Pareltjes als ‘Miljonair dit jaar, dat lukt sowieso. Mijn ketting is zwaar, maar alsnog hou ik mijn hoofd omhoog’ komen immers ook voorbij. Bekijk de clip hieronder. We waarschuwen jullie wel voor twee zaken: je zal onmiddellijk zin krijgen in het weekend én je zal die ‘slow down’ de rest van de dag niet meer uit je hoofd krijgen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content