Home Lifestyle Film ‘Patser’ baant zich een weg naar Frankrijk én Japan

‘Patser’ baant zich een weg naar Frankrijk én Japan

In ons land gingen er al meer dan 300.000 bezoekers de film bekijken.

nora gharib
Instagram: noragharib

Patser’, de derde langspeelfilm van Adil El Arbi en Bilall Fallah, is in ons land een groot succes, maar ook in andere landen zitten er grote fans. Zo werd hij in Nederland goed onthaald en nu is het de beurt aan Frankrijk en Japan.

Vlaanderen is de afgelopen weken massaal naar ‘Patser’ gaan kijken en dit blijkt ook uit de cijfers. Tot nu toe gingen er al zo’n 300.000 bezoekers naar de cinema om onder anderen Matteo Simoni en Nora Gharib op het witte doek te bewonderen.

‘Patser’ goes international

Ook in Nederland zijn ze fan, want op korte tijd vlogen er hier meer dan 100.000 tickets de deur uit. Volgens Jan Verheyen is dit alvast een historische gebeurtenis. ‘De laatste Vlaamse film die in Nederland volk lokte, écht veel volk, was de Urbanusfilm “Koko Flanel”. In 1990, da’s dus 28 jaar geleden’, dit liet de regisseur weten in een brief aan Adil en Bilall.

Nu ziet het regisseursduo het natuurlijk veel groter dan België en Nederland. Zo liet Nora Gharib op haar Instagramaccount weten dat de film ook vertoond zal worden in Frankrijk én Japan. Wij zijn alvast benieuwd of ‘Patser’ het daar net zo goed zal doen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.