Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

De eerste fase van de productie zou al begonnen zijn.

YES: verhaal van succesfilm ‘Hidden Figures’ wordt in serie gegoten

Het verhaal van de drie Afro-Amerikaanse NASA-medewerksters dat de Oscargenomineerde film ‘Hidden Figures’ vertelt, wordt door National Geopgraphic in een serie gegoten. Dat hebben bronnen verteld aan entertainmentmagazine Variety.
De film ‘Hidden Figures’ die in 2016 uitkwam en een Oscarnominatie voor Beste Film kreeg, zou een serie worden. ‘Hidden Figures’ vertelt het verhaal van Katherine Johnson, Dorothy Vaughn en Mary Jackson, drie vrouwelijke, zwarte wiskundigen die in de jaren ’60 belangrijke prestaties leverden bij de NASA. Volgens Variety is de eerste fase van de productie al begonnen. Het zou om een verhalende serie gaan, geen informatief programma.

In de succesvolle film, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Margot Lee Shetterly, worden de hoofdrollen gespeeld door Octavia Spencer, Janelle Monáe en Taraji P. Henson. Het lijkt weinig waarschijnlijk dat de actrices hun rollen opnieuw zullen opnemen voor de serie. De producers van de serie zouden wel dezelfde zijn als die van de film. National Geographic heeft het nieuws nog niet bevestigd.

Meer film- en serienieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '