Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Wordt het derde ook het laatste seizoen? En wanneer komt het uit? Dit is alles wat we voorlopig weten.

YES: Netflix bevestigt derde seizoen van ‘Stranger Things’

Er komt wel degelijk een derde seizoen van de hyperpopulaire Netflixserie ‘Stranger Things’. Dat bevestigde de streamingdienst vrijdag op een ludieke manier op Twitter.

Bevestigd


Netflix US hield vrijdag een poll op Twitter met de vraag of ze een derde seizoen van ‘Stranger Things’ zouden maken. Nog voor fans de tijd kregen om massaal ‘YES!’ te stemmen, volgde een tweede bevestigende tweet. ‘FOR THE LOVE OF STEVE, DUH!’ schreef Netflix, met een knipoog naar personage/hottie Steve Harrington.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer? Wie? Wat?


En dan rijst natuurlijk de eerste belangrijke vraag: wanneer worden we getrakteerd op die nieuwe portie ‘Stranger Things’? Er is nog geen officiële releasedatum gegeven door Netflix, maar uit interviews met de makers blijkt dat ze nog maar in de beginfase zitten van het hele proces. Voor binnenkort zal het dus zeker niet zijn. Als we even kijken naar de periode tussen de release van het eerste en het tweede seizoen van ‘Stranger Things’, zouden we het derde deel eind volgend jaar of zelfs begin 2019 mogen verwachten.

Volgende vraag: wordt het derde deel ook het laatste deel? Waarschijnlijk niet. Broers Matt en Ross Duffer, de makers van de serie, zeiden eerder in een interview al dat ze denken dat het ‘a four-season thing and then out’ wordt. We zitten dus nog maar net in de helft. Producer Shawn Levy gaf daarnaast al mee dat het derde seizoen zich waarschijnlijk een jaar na het einde van het tweede seizoen zal afspelen, dus in 1985. Het opgroeien van de tieners en de puberteit die daarbij hoort, zal volgens Levy meer en meer een thema worden in de nieuwe afleveringen.

Of die tieners nog door dezelfde acteurs zullen gespeeld worden? Daarover is nog geen duidelijkheid. Fans van Millie Bobby Brown en de rest kunnen alleen maar hopen dat de steeds voller wordende agenda’s van de acteurs geen probleem vormen bij de opnames. Millie zal bijvoorbeeld te zien zijn in de film ‘Godzilla: King of Monsters’, maar die zit ondertussen al in postproductie. Maar het is natuurlijk maar een kwestie van tijd voor de populaire tiener zich aan een nieuw project bindt. Laat ons hopen dat Millie en de rest trouw blijven aan de serie die hen groot maakte.

Wie we zeker zullen terugzien in het derde seizoen is Erica, het zusje van Lucas. ‘Het was zelfs niet de bedoeling dat Erica zo vaak in seizoen 2 zou zitten, maar we werden helemaal verliefd op haar’, vertelt Ross Duffer aan Yahoo. ‘Ze zal dus zeker meer in seizoen 3 zitten. Dat was één van de eerste dingen die we zeiden toen we terug in de schrijverskamer gingen zitten: “We moeten meer Erica erin stoppen”.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Dat is alles wat er voorlopig te melden valt over het net bevestigde derde seizoen van ‘Stranger Things’. Maar zoals altijd, we’ll keep you posted!

Meer ‘Stranger Things’:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '