Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO

We kunnen meteen een glimp van Meryl Streep opvangen.

YES: HBO lost nieuwe teaser van het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’ laat al een tijdje op zich wachten, maar gelukkig geven de makers van de serie al eens een sneak peek weg. HBO loste zonet een teaser van het nieuwe seizoen, en daarbij kunnen we meteen een glimp van Meryl Streep opvangen.


Over minder dan twee maanden zal het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’ eindelijk op het scherm te zien zijn. Hoog tijd voor een teaser, en die laat er geen twijfel over bestaan: de dood van Perry achtervolgt de moeders van Monterey. ‘We houden onszelf voor de gek als we denken dat mensen stoppen met praten’, vertelt Celeste Wright, gespeeld door Nicole Kidman, terwijl de vrouwen in een auto zitten. Gelijk heeft ze, want niet veel later wordt Jane Chapman op het strand benaderd door jongeman die vraagt of ze deel uitmaakt van de zogenaamde Monterey Five.

Trouble in paradise


Naast de hoofdcast maakt niemand minder dan Meryl Streep haar opwachting. Zij neemt de rol van Mary Louise Wright, de moeder van Perry, op zich. Mary Louise komt naar Monterey na de dood van haar zoon en is duidelijk op zoek naar antwoorden over wat er met hem gebeurd is. Al verwacht ze die niet zo snel te vinden… Dat de komst van Meryl Streep voor opschudding zal zorgen, valt niet te betwisten, maar of de waarheid dan toch aan het licht zal komen? Daar kijken wij nu al ongeduldig naar uit.

https://www.youtube.com/watch?v=4VV8u766E7Q&feature=youtu.be

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '