Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

Er staan weer leuke (en een beetje bange) zondagavonden voor de deur!

YES: ‘Beau Séjour’ krijgt een tweede seizoen

Kato mag dan wel ‘verdwenen’ zijn na de oplossing van haar moordzaak, dat betekent blijkbaar nog niet het einde van het verhaal. Het Vlaams Audiovisueel Fonds maakt namelijk 25.000 euro vrij voor een tweede seizoen van ‘Beau Séjour’. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Met Kato?


‘Beau Séjour’, de reeks over de vermoorde Kato die begin dit jaar op Eén te zien was, was erg succesvol. De serie werd getoond op buitenlandse zenders, sleepte prijzen in de wacht, en de streamingdienst Netflix kocht ze zelfs op, waardoor ze nu over zowat de hele wereld bekeken kan worden. En aan een succes breit men graag een vervolg. Al is dat niet de gewoonte van het Vlaams Audiovisueel Fonds: normaal doneert het niet aan vervolgreeksen. Voor ‘Beau Séjour’ maakt het nu dus een uitzondering.

Het is niet duidelijk of Sanne Nuyens en Bert Van Dael opnieuw een reeks zullen maken rond Kato. Er is bovendien niet geweten wanneer we het tweede seizoen voorgeschoteld zullen krijgen. Het wordt afwachten om te zien of de makers het grote succes van het eerste deel zullen kunnen evenaren. Wij hopen alvast van wel.

Meer televisie: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '