Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MTV

Één conclusie kunnen we alvast trekken uit deze aflevering. ‘Temptation Island’ maakt een mens compleet gestoord.

15 x nieuwkomer ‘Temptation’ Yasmine op haar leutigst in de zesde aflevering van ‘Ex on the Beach’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Dat Mezdi en Yasmine een tijdje een koppel waren, had iedereen die de ex-‘Temptation Island’-kandidaten is blijven volgen – op Instagram, maar uiteraard ook op Flair.be – wel in ’t snuitje. Maar toch waren we een tikkeltje verrast om meteen na Mezdi’s aankomst, nu ook Yasmine – niet al te vrolijk – op het ‘Ex on the Beach’-strand gehuppeld te zien komen.


Om eerlijk te zijn gebeurde er in de eerste helft van deze zesde aflevering niets noemenswaardigs. Tot Mezdi, Robin en Renan naar het strand gebruld worden door de Tablet of Terror alwaar…

… Mezdi’s bekende ex ‘Temptation’ Yasmine zelverzekerd het strand opgewandeld komt. De uitgelaten sfeer sloeg al snel om. Mezdi blijkt helemaal niet opgezet met Yasmines komst. En dus besluit hij haar bestoken met kleinerende opmerkingen.

En Yasmine gaat uiteraard meteen in de verbale tegenaanval.

Maar waarom gingen de twee uit elkaar? Daar hebben ze elk hun eigen verklaring voor. Yasmine beweert dat ze Mezdi samen met een vriendin van haar zag, maar dat hij dat toch openlijk blijft ontkennen.

Niks van aan, aldus Mezdi.

Hij steekt hun breuk dan weer op het ‘baggerige’ karakter van zijn ex.

Volgens Mezdi heeft Yasmine een echt ‘temperamentje’ en dat woord legt hij aan de hand van een verschrikkelijk realistisch voorbeeld met hand en tand uit aan leek Robin.

Gelukkig is er een iemand wél erg blij met Yasmines komst.

En het blijkt meteen Renans lucky day te zijn. Hij mag op date met de nieuwkomer. Jammer genoeg weet hij Yasmine nog niet meteen volledig in te palmen. Maar ja, voor diamanten moet je moeite doen, zeggen ze altijd. Als we Renan mogen geloven, dan toch...

Wie ook niet opgezet is met de komst van Yasmine was Mezdi’s andere ex Lena. Waar zij het afgelopen halfjaar gezeten heeft, weten we niet, maar ze bleek niet op de hoogte te zijn van Mezdi’s post-‘Temptation Island’-avonturen.

Jammer genoeg beseft Yasmine niet dat je mensen zoals Mezdi zo min mogelijk aandacht hoort te geven. Mezdi hoeft zijn best niet eens te doen, maar toch maakt hij Yasmines hoofd he-le-maal gek.

PS Wie goed oplet ziet hoe Brody denkt eindelijk erkend te worden als koning van de villa. Je ziet hem gewoon denken: zei er iemand koning?

Hierbij hebben we hopelijk de kinderachtigste ruzie in de geschiedenis én toekomst van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ gezien. Én we beseffen nog maar eens dat ‘Temptation Island’ een mens helemaal gestoord maakt.

Of Renan na deze dwaze ruzie nog iets in Yasmine ziet, weten we niet. Maar hij had wel beter het advies van Harry gevolgd. Die laatste bewijst zich plots het grootste licht van de villa. Hij tikt Renan op de vingers over zijn harteloos gedrag tegenover zijn ex Viktor. Harry, zouden we het woord ‘frikandellenactie’ alsjeblieft van je mogen adopteren?

Kan er dan nog even iemand naar Angelica bellen om te zeggen dat ze haar broek moet optrekken? Thanks.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '