Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hij bezorgt nietsvermoedende voorbijgangers de schrik van hun leven.

ZIEN: Thing uit ‘Wednesday’ zet New York op stelten

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

‘Wednesday’ staat nog maar een dikke week op Netflix, maar breekt nu al records. De populaire serie heeft duidelijk geen extra reclame nodig, maar toch wilden we jullie deze heerlijke promostunt niet ontzeggen waarin Thing The Big Apple onveilig maakt.

Wednesday’ is de nieuwe reeks van Tim Burton waarin dochterlief Wednesday, gespeeld door Jenna Ortega, uit de bekende Addams-familie centraal staat. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt aan Nevermore Academy. Redactrice Ysaline tipte de serie al in de #FlairBingeClub van de maand november en ze sprak enkele hoofdrolspelers waaronder Jenna en Emma Myers (Enid).

High five en partijtje schaak

Om de serie nog wat meer onder de aandacht te brengen, haalde Netflix een toffe promostunt uit in New York. Thing, Wednesday’s partner in crime, zet de stad op stelten. Hij doet nietsvermoedende voorbijgangers schrikken, steekt z’n middelvinger uit terwijl hij skateboardt, wordt besprongen door een vieze rat, speelt een partijtje schaak en maakt een klein meisje zelfs aan het huilen. Oeps!

Gelukkig kunnen de meesten nadat ze de eerste shock verwerkten er wel hartelijk mee lachen. Een vrouw neemt met hem een selfie en een jongetje geeft Thing zelfs een welgemeende high five! Het filmpje werd op een paar dagen tijd al meer dan drie miljoen (!) keer bekeken. Je kan dus zeggen dat Netflix z’n beste beentje, of moeten we zeggen: handje voorzette om de reeks te promoten en daar ferm in slaagde!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '