Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© 'Marley & Me'

En dat is niet het enige waarvoor de website ons waarschuwt...

OMG: deze website waarschuwt je als er een hond sterft in de film

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Sterft er een slechterik? Niet erg! Gaat jouw favoriete personage dood? Er zijn ergere dingen in het leven! Maar sterft er een hond in de film? Dan kan je het niet laten om een traantje (of een hele waterval) weg te pinken. Gelukkig bestaat er nu een website die ons waarschuwt als er een hond sterft in een film. Wat ons betreft een van de beste uitvindingen ooit.


Je gaat ons echt niet vertellen dat je niet gesnikt hebt toen de labrador Marley uit de film ‘Marley & Me’ stierf, toch? Om in het vervolg beter voorbereid te zijn op huilbuien en een verstopte neus tijdens die barbaarse scènes kan je de film nu opzoeken op de website Does The Dog Die. Die vertelt je namelijk of je een grote voorraad zakdoeken in huis moet halen.

Natuurlijk moet je er dan wel mee kunnen leven dat je de clou van het verhaal al kent, maar voor wie het zelfs bij de dood van Sam in ‘I Am Legend’ niet droog kon houden (lees: guilty) is de website toch een aanrader.

En er is meer, want de website is intussen zo populair geworden dat hij onder andere ook waarschuwt voor films en boeken waarin katten sterven, kinderen mishandeld worden of waarin er gebraakt wordt. Een echte goudmijn voor iedereen die niet van cliffhangers of verrassingen houdt, dus!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '