Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM 2

Het ex-K3'tje zingt ook de titelsong in van de nieuwe realityreeks en in de bijhorende videoclip vang je al een eerste glimp op.

VTM 2 lost uitzenddatum van ‘Villa Zuid-Afrika’ waarin Kathleen Aerts op zoek gaat naar een guesthouse

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We wisten al dat VTM 2 dit jaar de nieuwe realityreeks ‘Villa Zuid-Afrika’ zou uitzenden. Daarin gaat ex-K3’tje Kathleen Aerts (43), die al enige tijd in Zuid-Afrika woont met haar man Steven en hun twee zoontjes, op zoek naar een guesthouse om te openen. De zender maakt nu de uitzenddatum bekend én de titelsong van het programma die Kathleen uiteraard zelf inzong.


In ‘Villa Zuid-Afrika‘ zal je zien hoe Kathleen Aerts haar droom waarmaakt: een luxueuze guesthouse openen in Zuid-Afrika met haar gezinnetje. VTM 2 toont de zoektocht naar de geschikte locatie en pand, maar je krijgt ook een inkijk in het leven van het ex-K3’tje met haar man Steven, zoontjes Lewis en Jay, katten Leopard en Tiger en oude politiehond Vili op dit andere continent. Een warm gezin waar veel gelachen wordt, maar waar zoals in iedere familie van tijd tot tijd ook eens goed gekibbeld wordt.

Zangtalent


‘Al tien jaar praten we erover om een guesthouse te openen in ons thuisland Zuid-Afrika’, aldus Kathleen. ‘Het is zot dat we het nu ook écht gaan doen en we onze jarenlange droom eindelijk gaan realiseren. We moeten knopen doorhakken, een afspraak maken met de bank en keihard gaan voor die ene plek die ons doet wegdromen. Wat nu al zeker is: het wordt een onvergetelijk avontuur waarvan we op voorhand niet weten wat er op ons pad zal komen. En heel Vlaanderen kan het meevolgen. Zowel het vallen en opstaan tijdens de zoektocht, als de goede en moeilijke momenten binnen ons gezinsleven.’ Je kan dit alles vanaf maandag 23 augustus om 21u30 volgen op VTM 2. 

Kathleen, die voordien vooral bekend stond als ‘de blonde van K3’, maakt van deze gelegenheid gebruik om haar zangtalent nog eens boven te halen. Ze zingt namelijk de titelsong ‘Droom!’ in voor het programma en brengt zo sinds lange tijd opnieuw een single uit. Je hoort in het nummer dat haar twee zoontjes haar muzikale genen erfden, want zij halen hun beste rapkunsten boven. Bij het liedje hoort uiteraard ook een videoclip en daarin kan je de eerste beelden van ‘Villa Zuid-Afrika’ opvangen.

 

 


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '