https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Play5

Wat gebeurt er als het neonhartje, dat in elke kamer hangt, oplicht?

Viktor Verhulst geeft rondleiding in mannenvilla van ‘Temptation Island: Love or Leave’

Herlinde Matthys

Vanavond is het eindelijk zover: de eerste aflevering van het meest juicy realityprogramma ‘Temptation Island: Love or Leave’. Presentator Viktor Verhulst geeft je alvast een rondleiding in de mannenvilla, het decor voor heel wat drama, woede-uitbarstingen en (schuld)gevoelens de komende weken.


Het kwam al meerdere keren voor in de voorbije seizoenen van ‘Temptation Island‘ dat een verleider of verleidster gevoelens kreeg voor iemand uit een koppel, of omgekeerd. Denk maar aan Pommeline en Merijn, Fabrizio en Daniëlle of Tim en Cherish. Dit keer is dat eigenlijk net de bedoeling, want in ‘Temptation Island: Love or Leave’ draait het rond liefde in plaats van lust. De kandidaten moeten zich openstellen voor nieuwe connecties met de vrijgezellen om zo te achterhalen of ze gelukkig zijn in hun huidige relatie of toch nog iemand/iets beter vinden.

Jacuzzi en onhandige hangmat


Dit alles speelt zich af onder de bloedhete Spaanse zon. Wie ook van de partij is in Eviva España is Viktor Verhulst, want hij presenteert het programma samen met de Nederlandse Monica Geuze. Om je warm te maken voor de allereerste aflevering deze avond geeft hij alvast een rondleiding in de villa van de mannen. Tijdens de tour is hij zijn (h)eerlijke zelve. Zo vindt hij een hangmat een ‘overschat ding’, waarna hij er wat onhandig in- en terug uitkruipt.

De villa heeft uiteraard een prachtig zwembad en een jacuzzi. ‘Alsof het niet warm genoeg gaat worden, hebben ze de jacuzzi lekker warm gemaakt’, zegt Viktor. Daarnaast staat een tikibar voor al die heerlijke cocktails en die kunnen de mannen er weer uitzweten in de fitness inclusief prachtig uitzicht.

Neonhartjes en twee douchekranen


Viktor neemt je ook even mee in de slaapkamers die de Spaanse stijl uitademen. Enkel bij de verluchting in het toilet heeft de presentator zijn vragen, want de raampjes geven gewoon uit op de slaapkamer. Viktor merkt verder op dat de douche van Nico twee douchekranen heeft. ‘Nooit begrepen waarom dat dat handig is’, zegt hij. Bij deze weten we dus ook dat hij niet graag samen doucht met zijn vriendin.

Een belangrijk accessoire dat in elke kamer aanwezig is, is de tablet. ‘Daarop kunnen Monica of ikzelf boodschappen inspreken of we kunnen beeldmateriaal tonen van dingen die in de andere villa gebeuren’, aldus Viktor. Er hangt ook in elke kamer een neonhartje. Als dat plots oplicht, dan wil het zeggen dat er in de andere villa een connectie is gemaakt. Spannend! ‘Dat is voor hen geen goed nieuws, maar we waarschuwen ze liever’, aldus Viktor.


‘Temptation Island: Love or Leave’ kan je vanaf vandaag, 27 augustus, elke vrijdagavond om 20u35 zien op Play5.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content