Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Freeform

Het laatste seizoen telt maar zes (!) afleveringen.

TRAILER: dit staat ons te wachten in het vijfde seizoen van ‘The Bold Type’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het vijfde seizoen van ‘The Bold Type’ wordt – helaas – meteen ook het laatste. Freeform deelde een trailer voor die finale afleveringen en daarin krijgen we al een sneak peek van hoe het na die vorige seizoensfinale nu verder moet met Kat, Jane en Sutton.


De eerste drie seizoenen van ‘The Bold Type’ kunnen we sinds kort op Netflix bekijken. Wie de taal van zijn account op Engels zet, kan zelfs ook al het vierde seizoen bingewatchen, maar dan zonder Nederlandstalige ondertiteling. Wie die meest recente afleveringen al heeft gezien, of wie houdt van spoilers, kan met een gerust hart verder lezen, want we geven een kleine recap van wat er zoal gebeurde in het vierde seizoen!

Recap


In het vierde seizoen veranderde er heel wat in de levens van Kat, Jane en Sutton. Zo kwam Kat uit de kast als biseksueel, verloor ze haar job omdat ze RJ, een bestuurslid van Scarlet, ontmaskerde en ging ze naar bed met de dochter van RJ, terwijl ze héél verschillende personen zijn.

Jane maakte het uit met Ryan toen bleek dat hij haar bedrogen had op meer manieren dan hij aanvankelijk zei. Niet lang daarna onderging ze een preventieve dubbele mastectomie, maar raakte maar niet gewend aan haar nieuwe borsten. Op het werk kreeg ze een nieuwe uitdaging en ontmoette zo Scott die voor haar schrijft en dus haar werknemer is.

Sutton kwam erachter dat ze zwanger was en verloor even later de baby. Dat deed haar beseffen dat ze eigenlijk geen kinderen wil. Die realisatie leidde tot een hartverscheurende breuk tussen haar en Richard. Sutton ging om even weg te zijn van alles en iedereen, op bezoek bij haar moeder in Harrisburg. Daar ging ze naar bed met haar getrouwde ex-vriend Billy en kwam ze erachter dat haar moeder weer drinkt. De laatste aflevering eindigde met Sutton die aan Kat en Jane niets vertelt over alle gebeurtenissen en doet alsof alles oké is.

Zes laatste afleveringen


In de trailer voor het vijfde seizoen, dat bestaat uit slechts zes afleveringen, zien we Kat, Jane en Sutton de iconische schreeuwscène uit het eerste seizoen opnieuw doen, wonen de drie vriendinnen samen, kunnen Sutton en Richard niet bij elkaar wegblijven en hebben ook Kat en Adena hetzelfde probleem. Dat terwijl Jane dichter naar haar werknemer Scott toegroeit. Spannend!

De laatste afleveringen zijn vanaf 26 mei te zien in de Verenigde Staten. Wanneer het vijfde seizoen ook bij ons op Netflix zal staan, is nog niet duidelijk.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '