Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MGM Television/Play5/Belga

Er worden ook weer een heleboel leuke films, zoals 'Zootropolis' en 'Love Actually', uitgezonden!

Van het nieuwe seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ tot ‘Paul de Leeuw meets Adele’: deze 13 titels wil je deze week zien

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Elke maandag verzamelen we de leukste kijktips van de week, zodat je je bijna niet kán vervelen. ‘Dancing with the Stars’, ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, ‘Bake Off Vlaanderen’… Er is voor elk wat wils momenteel. Je tv-planning nog wat verder aanvullen? Deze titels wil je deze week gezien hebben.

Rob de Nijs – Voor het laatst

Rob de Nijs - Voor het laatst

Rob de Nijs – Voor het laatst

In de tweedelige documentaire schetst Eric Goens een portret van ‘Het werd zomer’-zanger Rob de Nijs, die enkele jaren geleden te horen kreeg dat hij de ziekte van Parkinson heeft. We volgen hem naar aanloop van zijn afscheidsconcert dat op 21 november plaatsvond.

Maandag 6 en 13 december  om 21u45 en 21u35 op Eén.

HAPeritief

HAPeritief

HAPeritief

In dit nieuwe programma word je in zestien afleveringen helemaal klaargestoomd voor de feestdagen. Bartender Hannah Van Ongevalle leert je de lekkerste cocktails en mocktails maken. Chefs Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor haalbare hapjes met een twist.

Vanaf 6 december elke dag om 17u20 en 22u50 op njam!.

Marley & Me

Marley & Me

Marley & Me

Zin om een potje te huilen? Geen betere film daarvoor dan ‘Marley & Me’! Daarin leert de Grogan-familie enkele belangrijke lessen van hun schattige, maar ondeugende hond Marley. 

Dinsdag 7 december om 20u35 op Play 5.

Op slot – Michaël Van Droogenbroeck

Op slot - Michaël Van Droogenbroeck

Op slot – Michaël Van Droogenbroeck

In deze driedelige reeks onderzoekt Michaël Van Droogenbroeck de maatschappelijke gevolgen van de coronacrisis in ons land. Hij volgde anderhalf jaar lang zes Vlaamse ondernemers, zoals de CEO van Plopsaland, en sprak met politici zoals voormalig premier Sophie Wilmès en premier Alexander De Croo.

Vanaf 7 december elke dinsdag om 21u20 op Canvas en VRT NU.

The Handmaid’s Tale

The Handmaid's Tale

The Handmaid’s Tale

In het vierde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ zien we hoe June (Elisabeth Moss) na haar ontsnappingsactie lichamelijk herstelt en samen met andere rebellen vecht tegen de beulen van de totalitaire staat Gilead.

Vanaf 8 december elke woensdag om 22u05 twee afleveringen op Canvas en VRT NU.

Paul de Leeuw meets Adele

Paul de Leeuw meets Adele

Paul de Leeuw meets Adele

Naar aanleiding van Adeles nieuwe album ’30’ trok Paul de Leeuw naar Londen voor een interview met de zangeres. Het duo ziet elkaar na zes jaar terug en heeft heel wat bij te praten.

Donderdag 9 december om 21u30 op Play5 en GoPlay.be.

Colette

Colette

Colette

Keira Knightley is Colette, een vrouw die voor haar man en beroemde schrijver Willy boeken schrijft die onder zijn naam gepubliceerd worden. Het succes van de boeken inspireert haar om voor zichzelf op te komen en ze zet zich af tegen de gendernormen die begin twintigste eeuw in Parijs heersten.

Vrijdag 10 december om 21u20 op Canvas.

Ferris Bueller’s Day Off

Ferris Bueller's Day Off

Ferris Bueller’s Day Off

In deze film van de ‘The Breakfast Club’-schrijver John Hughes besluit Ferris Bueller om een dag te spijbelen en doet alsof hij ziek is, maar de directeur heeft door dat er iets niet klopt.

Vrijdag 10 december om 22u15 op VTM 4.

Can You Ever Forgive Me?

Can You Ever Forgive Me?

Can You Ever Forgive Me?

Wanneer schrijfster Lee Israel geen succes meer heeft met haar boeken, gaat ze het criminele pad op en begint ze met het vervalsen van brieven van bekende mensen.

Vrijdag 10 december om 23u45 op VTM 3.

Zootropolis

Zootropolis

Zootropolis

Het dappere konijn Judy Hopps verlaat haar veilig ouderlijk nest om politieagent te worden. Ze haalt haar diploma, maar ze wordt in het werkveld niet zo serieus genomen als zou moeten. Ze komt een verdachte zaak op het spoor en gaat met oplichtende vos Nick Wilde op onderzoek uit.

Zaterdag 11 december om 18u25 op VTM 3.

Love Actually

Love Actually

Love Actually

Is het wel december als ze ‘Love Actually’ niet spelen op tv? Exact! De film speelt zich af in Londen de maand voor Kerstmis en volgt acht koppels en hun liefdesrelaties.

Zaterdag 11 december om 19u50 op Play 5.

Kursk

Kursk

Kursk

De Russische nucleaire onderzeeër Kursk zinkt na een explosie naar de bodem van de zee, en de overheid weigert alle buitenlandse hulp. De 23 overgebleven bemanningsleden proberen zichzelf in veiligheid te brengen. Met onze eigenste Matthias Schoenaerts in de hoofdrol.

Zaterdag 11 december om 20u25 op VTM 3.

War for the Planet of the Apes

War for the Planet of the Apes

War for the Planet of the Apes

Na een aanval van het leger op zijn thuis en een verschrikkelijk verlies geeft Caesar toe aan zijn instinct en zint hij op wraak en gerechtigheid voor zijn soort.

Zaterdag 11 december om 20u25 op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '