Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Het ging tussen Tessa, Jordy en Sonny!

VIDEO: deze kandidaat vervolledigt het team van Laura Tesoro in ‘The Voice van Vlaanderen’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Afgelopen weekend ontdekten we welke kandidaten de teams van de ‘The Voice van Vlaanderen’-coaches vervolledigen. Maar zondag was er één plekje niet ingenomen, en dat in het team van Laura. Maandagochtend mochten Q-luisteraars bepalen wie verder mag naar de liveshows: Tessa, Jordy of Sonny?

Wie strijdt voor de befaamde titel ‘The Voice van Vlaanderen’ in de liveshows? Afgelopen weekend raakte bekend welke drie kandidaten telkens bij de teams van coaches Natalia, Koen Wauters, Jan Paternoster en Mathieu Terryn horen.

Enkel de vijfde coach Laura Tesoro, die doorheen de Blind Auditions, de Knockouts én de Battles kandidaten die niet werden gekozen kon pikken, koos slechts twee talenten – Ashley (24) en Néhémie (23) – om mee te nemen naar de liveshows.

Ochtendshow

Het was aan de Q-luisteraars om maandag tijdens de ochtendshow van Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe de derde gelukkige te kiezen die door mag. De drie overgebleven kandidaten uit Laura’s team, Tessa (22), Jordy (25) en Sonny (37), brachten daar hun Blind Audition-nummer opnieuw.

Uiteindelijk kozen de luisteraars voor de 22-jarige Tessa uit Welle! Ze kon het zelf amper geloven: ‘What the hell?! Ik had het nooit gedacht. Dankjewel iedereen om op mij te stemmen, ik ben zo dankbaar. Eén liveshow was het enige wat ik wilde, en dat heb ik nu dus bereikt.’

De eerste liveshow is vrijdag 2 december om 20u45 te zien bij VTM. 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '