https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Jij kan deze wedstrijd écht winnen!'

VIDEO: deze twee meisjes verbazen jury met hun audities in ‘The Voice Kids’

Herlinde Matthys

Er zijn zo van die momenten tijdens ‘The Voice Kids’ dat alle haartjes op je armen rechtop gaan staan. Noa en Victoria bezorgden niet enkel ons, maar ook de voltallige jury kippenvel met hun steengoede audities.


Ze zeggen altijd dat de waarheid uit een kindermond komt, maar het VTM-programma ‘The Voice Kids’ bewijst dat er ook verdomd goeie klanken kunnen uitkomen. Noa en Victoria zijn daar het levende bewijs van. Zij waren gisteren allebei bloednerveus voor hun blind audition, maar al die zenuwen bleken voor niks. De twee zongen de sterren van de hemel en zorgden er elk apart voor dat alle coaches hun stoel omdraaiden.

Noa begeleidde zichzelf met haar gitaar op het ingetogen liedje ‘Dollhouse’ van Melanie Martinez. Hoewel ze het instrument nog maar acht maanden bespeelde, had ze niet lang nodig om zowel Gers, Sean, Laura en de K3’tjes te overtuigen van haar kwaliteiten. ‘Een grave chick’, ‘Cool kapsel’ en ‘Hartstikke muzikaal’: de complimentjes vlogen haar om de oren. Uiteindelijk koos ze, tot grote frustratie van de andere coaches, voor Gers als haar begeleider. ‘We kunnen misschien winnen’, zei de rapper enthousiast.


 

Victoria kreeg op haar beurt een staande ovatie van alle coaches. Zij zong de Franse chanson ‘Je Suis Malade’ van Lara Fabian en wist een gevoelige snaar te raken bij de BV’s én de volledige zaal. De coaches waren niet enkel onder de indruk van haar prachtige stem, maar ook van haar indrukwekkende inlevingsvermogen. ‘Jij kan écht ‘The Voice’ winnen’, zei Sean. Zij moest net als Noa de moeilijke knoop doorhakken van welke coach ze zou kiezen en ze ging ook voor mister popular Gers. Opnieuw tot groot ongeloof van de rest van de jury. ‘Dat is niet eens een zanger’, aldus Laura. ‘De coach van Ronaldo kan ook niet zo goed voetballen als hem, dus ik hoef ook niet zo goed te kunnen zingen als mijn kandidaten’, verdedigde Gers zichzelf.


 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Bekijk meer

01:47
Kinder Bueno-balletjes met maar 3 ingrediënten
3:53
VIDEO: Ed Sheeran over zijn nieuwe plaat, 'Gossip Girl' en 30 worden
01:58
01:51
Hoe blijf ik mezelf in een relatie?
02:46
Dit is het reinigingsritueel van hoofdredactrice Eva
02:54
RECEPT: carrot cake
02:10
Wat is chlamydia?
ZON(DIG)DAG: cinnamon rolls met appel en karamel
VRAAGINA: Hoe genieten we optimaal van het standje 69?
ZON(DIG)DAG: whities (brownies, maar dan met witte chocolade)
VIDEO: Lies (31) is drager van een borstkanker-gen, waardoor ze ivf moest ondergaan
VRAAGINA: Daten na een relatiebreuk, hoe doe je dat?
ZON(DIG)DAG: Kinder Bueno-cookiebars
VIDEO: Lilo, Stéphan en Michael van 'Op kot' over luide, vervelende en verliefde kotgenoten
VRAAGINA: Wat is endometriose?
ZON(DIG)DAG: speculaastruffels met witte chocolade