Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© FOX

De serie over de creepy pop is de perfecte voorbereiding op Halloween!

Van ‘Patser’ tot het eerste seizoen van ‘Chucky’: deze 6 tv-tips wil je deze week zien

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Ben jij door het volledige eerste seizoen van ‘Dahmer’ gevlogen? Of heb je de docuserie ‘NOW WHAT’ al uitgekeken? Dan kan je vast wat nieuwe kijktips gebruiken. En goed nieuws, want er gaan enkele interessante titels deze week van start!

Chucky – seizoen 1

Nadat een vintage Chucky-pop opduikt bij een uitverkoop in een buitenwijk, ontstaat in een idyllische Amerikaanse stad chaos. Een reeks gruwelijke moorden leggen de hypocrisie en geheimen van de stad bloot.

Vanaf 11 oktober elke dinsdag om 20u35 op FOX.

Temptation Island: Love or Leave NL

Goed nieuws voor de fans van juicy realityprogramma’s, want het derde seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ zal ook bij ons te zien zijn vanaf morgen. Alleen gaan hierin geen Vlaamse, maar wel vier Nederlandse koppels de ultieme relatietest aan.

Vanaf 11 oktober elke dinsdag om 20u30 te zien op Play5.

Wij, vrouwen

Aan de hand van getuigenissen en archiefbeelden schetst de vierdelige reeks de evolutie van de positie van vrouwen in onze samenleving, zowel privé als in het publieke leven.

Vanaf 11 oktober elke dinsdag om 21u20 op Canvas.

Tussen de lakens met Geraldine

De Nederlandse Geraldine Kemper kennen we natuurlijk allemaal onder andere als presentatrice van ‘Big Brother’. In deze docureeks duikt Geraldine met de Nederlandse presentatrice Gwen van Poorten tussen de lakens voor een openhartig gesprek over seksualiteit.

Vanaf 11 oktober elke dinsdag om 21u30 op Play5.

Nine Perfect Strangers

Negen zeer verschillende mensen gaan naar Tranquillum House, een mysterieus wellnessresort voor een totale transformatie. Eenmaal daar aangekomen raken de gasten in de ban van de raadselachtige Masha, die alles in het werk stelt om hen te genezen. Naarmate de tijd vordert, zorgen Masha’s onorthodoxe methodes ervoor dat de groep steeds verder buiten hun comfortzone treedt.

Vanaf 12 oktober elke woensdag om 20u35 een dubbele aflevering op FOX.

Patser

In Antwerpen loopt het leven van vier bevriende dealers, die echte patsers willen worden, uit de hand wanneer ze een lading cocaïne stelen. Ze ontketenen een volledige oorlog tussen hen, een Amsterdamse drugsbaron en de meedogenloze Colombiaanse kartels.

Zaterdag 15 oktober om 22u op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '