Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM/VRT/Play

Ook het nieuwe showbizzprogramma ‘Play Café’ met Viktor Verhulst begint!

Van ‘Over De Oceaan’ tot ‘Een Echte Job’: deze tv-programma’s gaan deze week (opnieuw) van start

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Ben jij al volop aan het meevolgen met ‘Big Brother’, ‘Tiny House Battle’ en ‘James De Musical’? Dan kunnen we jouw persoonlijke tv-gids nog een stukje gevulder maken. Deze week starten programma’s zoals ‘Over De Oceaan’ en ‘Een Echte Job’ opnieuw. Een overzichtje!

Een Echte Job

In het nieuwe seizoen van ‘Een Echte Job’ trekken An Lemmens, Dominique Persoone, Julie Vermeire, Andy Peelman en Sarah Mouhamou een verplegersuniform aan. De BV’s lopen drie weken lang stage als verpleegkundigen in het Aalsters Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis.

Vanaf 16 januari elke maandag omstreeks 20u35 op VTM.

Over De Oceaan

In het tweede seizoen van deze bijzondere realityreeks stappen opnieuw zes bekende Vlamingen, zonder ervaring aan boord van een zeiljacht om de Atlantische Oceaan over te varen. Dit keer zijn het Ella Leyers, Annelien Coorevits, Elodie Ouedraogo, Gert Verheyen, James Cooke en Jonas Geirnaert die meevaren.

Vanaf 16 januari elke maandag om 21u op Play4 en GoPlay.

De ideale wereld

Niemand minder dan Ella Leyers is terug als presentator in het nieuwe seizoen van ‘De ideale wereld’. Haar eerste gast van dit seizoen is Tom Waes.

Vanaf 16 januari van maandag t.e.m. donderdag omstreeks 22u20 op Canvas.

De weekenden

In het derde seizoen van ‘De weekenden’ brengt Joris Hessels opnieuw acht mensen samen. Dit keer brengen Bouchra, Cis, Magali, Thomas, Marijke, Dana, Christoph en Musti een jaar lang hun eigen leven met een kleine camera in beeld. Om de twee maanden komen ze een weekend samen om hun verhalen te delen met Joris en elkaar.

Vanaf 17 januari elke dinsdag om 21u20 op Canvas en VRT MAX.

Mathilde 50 – Het grote gesprek

Koningin Mathilde gaat naar aanleiding van haar vijftigste verjaardag in gesprek met VTM Nieuws-journaliste Eva Peeters over haar leven binnen én buiten de paleismuren.

Vrijdag 20 januari om 20u35 op VTM.

1985

In ‘1985’ volgen we drie jongvolwassenen die in Brussel gaan studeren om rijkswachter te worden. Maar ongewild komen ze terecht in een zwarte bladzijde uit onze geschiedenis. De reeks is gebaseerd op waargebeurde feiten en speelt zich af in de jaren 80, toen de Bende van Nijvel ons land terroriseerde.

Vanaf 22 januari elke zondag omstreeks 20u55 op Eén en VRT MAX.

Play Café

We wisten al dat niemand minder dan Viktor Verhulst het nieuwe showbizzprogramma ‘Play Café’ zou presenteren. En nu hebben we ook meer informatie én zelfs een startdatum. Volgens de tv-gids is ‘Play Café’ een magazine met een luchtige maar scherpe kijk op wat men bezighoudt in de wereld van showbizz.

Vanaf 16 januari van maandag t.e.m. donderdag omstreeks 19u40 op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '