Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De actrice maakte het nieuws zelf bekend via haar Instagramaccount.

Troian Bellisario en Patrick Dempsey spelen binnenkort samen in de nieuwe serie ‘Ways & Means’

Fan van ‘Pretty Little Liars’ en ‘Grey’s Anatomy’? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want Troian Bellisario en Patrick Dempsey spelen binnenkort samen in een nieuwe serie. Best of both worlds!


‘Pretty Little Liars’-actrice Troian Bellisario heeft een nieuwe rol te pakken. Binnenkort speelt ze namelijk de vrouwelijke hoofdrol in de serie ‘Ways & Means’ van CBS. Hiervoor krijgt ze bovendien goed gezelschap, want ook Patrick Dempsey speelt mee in de reeks.

‘Ways & Means’


‘Ways & Means’ werd geschreven door Mike Murphy en Ed Redlich en focust zich op een machtige congresleider (gespeeld door Patrick Dempsey) die al zijn vertrouwen in de politiek kwijt is. Vervolgens gaat hij samenwerken met een jong en idealistisch congreslid (Troian Bellisario) van de tegenpartij om zo het systeem dat hij gecreëerd heeft te saboteren. Samen willen ze de Amerikaanse politiek redden, maar dan moeten ze er natuurlijk wel voor zorgen dat ze niet betrapt worden.

Troian is alvast trots op haar nieuwe rol. Zo deelde ze het nieuws gisteren op haar Instagramaccount. ‘Zo enthousiast om de volgende stap te zetten’, schreef de actrice bij de post. Van haar volgers kreeg ze alvast heel wat felicitaties en daar zaten ook een aantal lieve woorden van haar ex-collega’s tussen. Zo reageerde Ashley Benson bijvoorbeeld met ‘Proficiat, lieverd’.

Voorlopig moet de pilootaflevering nog worden opgenomen, dus het is nog niet geweten of en wanneer de serie bij ons te zien zal zijn. We hopen alvast van wel, want ons lijkt het alvast een killer combinatie!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '