Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Universal Pictures

De 'Stranger Things'-acteur heeft z'n naughty list bij.

TRAILER: David Harbour is een gewelddadige maar heldhaftige kerstman in ‘Violent Night’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Halloween en Sinterklaas zijn nog niet gepasseerd en toch worden we al om de oren geslagen met de kerstfilms. Al vinden wij dat natuurlijk niet erg! Zo kijken we onder andere uit naar de nieuwe ‘Violent Night’ met ‘Stranger Things’-acteur David Harbour als de Kerstman.

Wanneer een team van huurlingen op kerstavond inbreekt bij een rijke familie en hen gijzelt om de 300 miljoen dollar uit hun kluis te stelen, zijn ze niet voorbereid op wat er komen zal. Niemand minder dan de Kerstman heeft z’n naughty list bij en de schurken staan er een voor een op. En je weet wat dat wil zeggen... Alleen is in de trailer te zien dat deze Kerstman z’n stoute kindjes iets harder aanpakt dan anders.

David Harbour

In de huid van de gewelddadige maar heldhaftige Kerstman kruipt niemand minder dan ‘Stranger Things’-acteur David Harbour. Verder zien we acteurs zoals John Leguizamo (‘John Wick’), Cam Gigandet (‘Twilight’) en Alexis Louder (‘Watchmen’).

‘Violent Night’ wordt op 2 december verwacht in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog niet duidelijk of de film ook exact op die datum bij ons zal uitkomen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '