Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Universal Pictures

Voor de liefhebbers van 'Annabelle'!

TRAILER: moordlustige pop spaart geen enkele prooi in ‘M3GAN’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Wie kickt op enge poppen en wraakzuchtige moordplannen heeft binnenkort een nieuwe horrorfilm om op z’n kijklijstje te zetten. Universal Pictures en Blumhouse droppen namelijk een nieuwe trailer voor ‘M3GAN’, een horrorpop waar je spontaan rillingen van krijgt.

M3GAN is ontworpen door de briljante speelgoedroboticus Gemma (Allison Williams, bekend van ‘Get Out’), die haar mee naar huis neemt voor haar nichtje Cady (Violet McGraw van ‘Seperation’). Cady heeft namelijk net haar ouders verloren in een auto-ongeluk waardoor Gemma de zorg voor het achtjarige meisje op zich neemt. Mede door de grote werkdruk twijfelt Gemma aan haar capaciteiten als ouder en zoekt ze dus steun. De pop moet Cady dan ook gezelschap houden, als speelmaatje maar ook als babysitter. Ze wordt letterlijk deel van de familie, tot ze haar taken als beschermer een tikje te serieus begint te nemen...

Programmatiefout

M3GAN, wiens stem wordt ingesproken door Jenna Davis, evolueert van bondgenoot tot vijand nummer één. Ze keert zich namelijk tegen Gemma alsook elk levend wezen dat nog maar een vinger durft uitsteken naar Cady. Zo lijkt haar eerste prooi een jongen te zijn die Cady pest, want een krakende nek en de woorden ‘Je kunt maar beter beginnen lopen’ luiden haar wraakactie in. Toch zijn er ook, af en toe dan, vrolijke noten in de film terug te vinden. Een horrorpop die K-Pop danst? Jep, het kan!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het moet gezegd worden dat de pop vanaf de eerste beelden een enge sfeer creëert. Haar grote glazige ogen en haar onsamenhangende lichaam maken haar angstaanjagend en dat wordt ze nog meer als ze op tilt slaat. Om zo’n freaky uiterlijk te bereiken, gebruikten de producenten een mix tussen een echte actrice (Amie Donald) en animatronic-effecten, een mechanisch geanimeerd personage zoals je in pretparken soms ziet. Eén ding is zeker, het resultaat is huiveringwekkend.

‘M3GAN’ zou vanaf begin januari te zien zijn in de bioscoopzalen en is mede geproduceerd door James Wan, bekend van de cult-horrorfilms: ‘Saw’, ‘Conjuring’ en ‘Insidious’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '