Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO Max via YouTube

Zien we daar helemaal op het einde een cameo van Maggie 'Janice' Wheeler?!

HOERA: HBO lost eindelijk de volledige trailer voor ‘Friends: The Reunion’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Daar is ‘ie dan! Nog geen week nadat HBO ons verlekkerde met een eerste teaser én releasedatum voor de langverwachte reünieaflevering van de hitshow ‘Friends’, lost het Amerikaanse streamingplatform nu de volledige trailer. En het mag gezegd worden: ‘Friends: The Reunion’ belooft pretty epic te worden.


Indien je niet meteen enthousiast was over de reünieaflevering van ‘Friends’ zal je dat na het bekijken van onderstaande trailer ongetwijfeld wél zijn. In de meer dan twee minuten (!) durende video zien we hoe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer voor het eerst sinds zeventien jaar terugkeren naar de set van de populaire sitcom in het Californische Burbank.

Gastheer van dienst James Corden – die niet in beeld komt – onderwerpt de cast aan een spervuur van vragen – ‘Waren Ross en Rachel écht on a break?’ – en vraagt hen naar hun warmste herinneringen aan de show die hen wereldberoemd maakte en hoe ze erop terugkijken.

Gastenlijst om u tegen te zeggen


Eerder werd al bekendgemaakt dat er heel wat gasten hun opwachting zullen maken tijdens ‘Friends: The Reunion’, onder wie David Beckham, Justin Bieber, Cara Delevingne, Malala Yousafzai, Lady Gaga, Kit Harington, Mindy Kaling, Reese Witherspoon (die de rol van Rachels zus Jill vertolkte) en zelfs Maggie ‘Janice’ Wheeler.

‘Friends’ ging in première in 1994 en liep tien seizoenen lang op de Amerikaanse tv-zender NBC. Het blijft een van de populairste sitcoms aller tijden en is mede dankzij Netflix vandaag ook een grote hit bij jongere generaties. ‘Friends: The Reunion’ zal vanaf 27 mei te zien zijn op HBO Max. Of de reünieaflevering hier ook op Streamz+ beschikbaar zal zijn, is voorlopig niet bekend.

https://www.youtube.com/watch?v=HRXVQ77ehRQ

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '