Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

‘A Babysitter's Guide to Monster Hunting’ staat vanaf 14 oktober op het streamingplatform.

Tom ‘Draco Malfidus’ Felton ziet er onherkenbaar uit in zijn nieuwe Netflixfilm

Het is nog meer dan een maand tot Halloween, maar de kans is groot dat jij al een heuse filmavond aan het plannen bent. ‘Harry Potter’-fans kunnen ‘A Babysitter’s Guide to Monster Hunting’ alvast op hun kijklijstje zetten, want niemand minder dan Tom Felton speelt de grote boosdoener in de nieuwe Netflixfilm. Al zal je wel goed moeten opletten, want de acteur ziet er bijna onherkenbaar uit.


Tom Felton die we allemaal kennen als Draco Malfidus speelt binnenkort mee in ‘A Babysitter’s Guide to Monster Hunting’. Tom die ondertussen 33 jaar (!) is, was in het verleden al te zien in programma’s zoals ‘The Flash’ en ‘Origin’, maar nu speelt de acteur nog een keertje mee in een film.

In de film, die deel uitmaakt van het halloweenaanbod van Netflix, speelt Felton de rol van the Boogeyman. Al zal je misschien twee keer moeten kijken vooraleer je hem herkent, want hij lijkt voor geen meter op zichzelf.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Benieuwd naar het plot van de film? Wel, een babysitkindje wordt meegenomen door het personage van Tom Felton. Vervolgens is het aan de babysitter om het kind veilig en wel weer naar huis te brengen. Alleen komt ze terecht in een wereld van bovennatuurlijke wezens waar ze gelukkig ook een geheime groep van babysitters tegen het lijf loopt die alles weten over de monsters. Samen gaan ze de strijd aan en gaan ze tot het uiterste om kinderen te beschermen tegen de monsters.

‘A Babysitter’s Guide to Monster Hunting’ is volgens Netflix een familiefilm en is dus gericht op een iets jongere doelgroep. Al gaat dat ons niet tegenhouden om te kijken. De kans om een ‘Harry Potter-acteur nog een keer aan het werk te zien, laten wij niet liggen. Denk jij er net zo over? Markeer 14 oktober dan alvast maar in je agenda, want vanaf dan staat de film op het streamingplatform.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '