Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Volgens de streamingdienst zagen we in het eerste seizoen nog maar het tipje van de ijsberg.

Netflix bevestigt tweede seizoen van ‘Tiger King’ én maakt releasedatum bekend

Herlinde Matthys

Netflix bevestigt dat de gigantisch populaire serie ‘Tiger King’ een tweede seizoen krijgt. Meer nog, die nieuwe afleveringen zullen al heel binnenkort op de streamingdienst staan.


Er zijn series die zo geschift zijn, dat je niet anders kan dan verder kijken. ‘Tiger King‘ is daar zo eentje van. De helft van de tijd vroegen we ons af: wat is dit, naar wat zijn we aan het kijken of dit kan toch niet echt zijn? Maar jawel, Joe Exotic, Carole Baskin en co zijn geen acteurs of actrices, maar echte mensen met een bizarre levensstijl. En dat is nog een understatement. De serie vrolijkte de eerste lockdown op en was razend populair. Daarom besloot Netflix om een tweede seizoen te maken.

‘Tiger King 2’


Geruchten deden al langer de ronde, maar de streamingdienst bevestigde het afgelopen weekend officieel. Meer nog, Netflix maakte zelfs onmiddellijk de releasedatum van ‘Tiger King 2’ bekend. Op 17 november staan de nieuwe afleveringen al online.

In een teaser zien we Joe Exotic in de cel zit, wat misschien betekent dat de excentrieke man opnieuw deel uitmaakt van het tweede seizoen. Volgens Netflix zagen we in het eerste seizoen nog maar het tipje van de ijsberg.  Wat wil zeggen dat de nieuwe afleveringen dus dieper ingaan op alle intriges die eerder aan bod kwamen. Dat belooft!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Voor op je to-watchlijstje:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '