https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De verlossing is nabij!

YES: Anne Hathaway bevestigt dat ‘The Princess Diaries 3’ eraan komt

De geruchten dat er een derde deel van ‘The Princess Diaries’ zal uitkomen, doen al een paar jaar de ronde. We bleven maar op onze honger zitten, tot nu. Want Anne Hathaway – aka Mia Thermopolis herself – heeft officieel bevestigd dat ze aan ‘The Princess Diaries 3’ aan het werken zijn.


Door de plotse dood van regisseur Gary Marshall werden de oorspronkelijke plannen om een derde film te maken, on hold gezet. Actrice Julie Andrews, die Queen Clarisse Renaldi speelt, was na de dood van Marshall vastberaden om de derde film toch te laten doorgaan als eerbetoon aan de regisseur. Bovendien ligt het script volgens verschillende bronnen al een hele tijd klaar. Anne Hathaway, die ook stond te popelen om de film te maken, verlost ons uit ons lijden en bevestigt eindelijk officieel dat er een scenario is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Terug naar Genovia


In een aflevering van ‘Watch What Happens Live’ stelt een fan Anne Hathaway de vraag of de derde film eraan komt en haar antwoord luidt als volgt: ‘Ik wil het doen. Julie wil het doen. Debra Martin Chase, onze producer, wil het doen. We willen allemaal heel graag dat het gebeurt, maar we willen het perfect doen omdat we net zoveel van de film houden als jullie. Het is even belangrijk voor ons als voor jullie. We willen niets afleveren vooraleer het helemaal klaar is, maar we zijn eraan bezig.’ Dat laatste zinnetje is nu net wat wij onthouden: ze zijn eraan bezig, dus hij komt er waarschijnlijk!

Of de acteurs en actrices op dit eigenste moment in het fictieve Koninkrijk van Genovia verblijven, laat de actrice in het midden. Het blijft voorlopig ook een mysterie of de volledige cast van de vorige ‘The Princess Diaries’-film zal meespelen. Geduld hebben is de boodschap. En ondertussen misschien een gokje wagen over wat er zal gebeuren in de film.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content