Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ga jij kijken?

JAAA: ‘The Haunting of Hill House’ krijgt een tweede seizoen

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

In oktober 2018 werd in ons land op Netflix de huiveringwekkende horrorserie ‘The Haunting of Hill House’ gelanceerd. En nu kondigt de streamingsite aan dat er een tweede seizoen komt!


‘The Haunting of Hill House’ is een bekende horrorroman uit 1959 van de Amerikaanse auteur Shirley Jackson. Het boek wordt beschouwd als een van de beste literaire werken over geesten. Het eerste seizoen ging over een groep broers en zussen die als kinderen opgroeide in een huis dat later het meest beroemde spookhuis van het land werd. Eenmaal volwassen komen ze na een tragedie weer samen om de geesten uit het verleden te confronteren. Waar sommige geesten alleen op de loer liggen in hun gedachten, lijken anderen echt rond te sluipen in de schaduwen van Hill House.

Tweede Haunted House


In het eerste seizoen speelde onze noorderbuur Michiel Huisman mee, maar het tweede seizoen zal een compleet nieuwe cast krijgen. Wat wél geweten is, is dat het tweede seizoen over een andere plaats zal gaan dan het eerste. Op Facebook plaatste Netflix al een teasend filmpje met de vraag wie kan raden waar het tweede seizoen zich zal afspelen.

Wie het weet mag het zeggen! Waar vindt de nieuwe Haunting plaats? ?

Posted by Netflix on Thursday, February 21, 2019


 

Een kleine zoektocht leert ons dat het tweede seizoen ‘The Haunting of Bly Manor’ zal heten. Het verhaal zou deze keer gebaseerd zijn ophet boek ‘The Turn of the Screw’ van de Amerikaanse romanschrijver Henry James. Het zal zich afspelen in een oud landhuis waar twee wezen worden verzorgd door een jonge gouvernante.

Het tweede seizoen van ‘The Haunting of Hill House’ zal in de loop van 2020 op Netflix verschijnen. Nog even geduld, dus!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '