Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© 20th Century Fox

De blockbuster had een sterrencast met onder anderen Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams en Zendaya.

YAY: musicalfilm ‘The Greatest Showman’ krijgt een vervolg

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Goed nieuws voor de fans van ‘The Greatest Showman’: volgens regisseur Michael Gracey komt er een vervolg op de razend populaire musicalfilm.


‘The Greatest Showman’ vertelt het verhaal van P.T. Barnum, die zijn job verliest door een faillissement. Hij zit aan de grond, maar plots komt hij op een ingenieus idee. Hij richt een circus op met allemaal entertainers die er net een tikkeltje anders uitzien, denk maar aan een vrouw met een baard of een dwerg.

‘We werken er nu aan’


De film kwam eind 2017 in Amerika uit en speelde begin 2018 bij ons in de zalen. Hij was onmiddellijk een groot succes. De cast bestond dan ook uit sterrenacteurs en -actrices zoals Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams en Zendaya. Zij schotelden ons niet enkel hun beste acteer-, maar ook hun mooiste zangtalent voor.

Omdat de film wereldwijd zo populair was, beslisten regisseur Michael Gracey en hoofdrolspeler Hugh Jackman nu om er een vervolg op te maken. ‘Als een film zo’n succes is, is het logisch dat er een grote vraag is naar een vervolg’, aldus regisseur Michael in de Engelse krant The Sun. ‘We zijn dus gesprekken begonnen en we werken er nu aan.’

Het is nog niet geweten of de film een prequel of een sequel zal zijn en of de bekende namen van in het eerste deel ook in deze prent zullen schitteren. Het schrijversduo Pasek en Paul, verantwoordelijk voor de grote hits ‘This Is Me’ en ‘Never Enough’ uit de film, zouden wel opnieuw van de partij zijn. Wij kunnen nu al niet wachten!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '