Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

Smullen!

Dit is wanneer ‘Temptation Island VIPS’ op VIJF begint (met een dubbelaflevering!)

Haal die popcorn alvast uit de kast, want vanaf 13 september kunnen we weer smullen van onze favoriete guilty pleasure: ‘Temptation Island VIPS’. VIJF legt ons trouwens extra in de watten, want beginnen doen ze meteen met een dubbelaflevering. Hoera!


Call your girlsfriends voor een vast televisieavondje, want op 13 september is het eindelijk zover: ‘Temptation Island VIPS‘ wordt uitgezonden op VIJF. En het wordt smullen, want het drama rond Pommeline en Fabrizio komt ongetwijfeld uitgebreid aan bod. De Griekse tattoo artist en zijn toenmalige verloofde gingen de ultieme relatietest aan, maar kwamen er – zoals we ondertussen wel weten – niet zonder kleerscheuren van af.

Naast Fabrizio en Pommeline zullen ook Channah en Quentin (bekend van het derde seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch‘), Yasmine en haar vriend Thomas Cox (bekende Nederlandse YouTubers) en Shirley en Damian (bekend van het vervolg op ‘Oh Oh Cherso’) de test aangaan. Laetitia, bekend van het derde seizoen van ‘Temptation Island’, zal trouwens haar opwachting maken als extra verleidster.

‘Temptation Island VIPS’ zal elke vrijdagavond om 20u35 op VIJF te zien zijn. In het voorjaar van 2020 mogen we een nieuw seizoen van de gewone reeks verwachten.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '