Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik had niet gedacht dat ik het op tv zou zeggen tegen mijn vriendin...'

‘Temptation Island’: ook Nico moet iets opbiechten uit het verleden

Delphine en Bert blijken niet de enigen met een geheim op Temptation Island. Ook Nico verzwijgt iets. Dat gaf hij in aflevering van vrijdag toe aan vrijgezel Presley. Het lijkt erop dat hij Donna in het verleden bedroog en het haar ‘vergat’ te vertellen.
Veel kijkers zijn het erover eens: de reactie van Donna op de beelden die ze kreeg bij het eerste kampvuur lijkt lichtjes overdreven. Ze beëindigde zowat meteen de relatie met Nico. Die kreeg bij zijn eerste kampvuur te horen dat hun relatie voorbij is voor zijn vriendin, maar kreeg amper context. Wanneer Presley Nico in de aflevering van vrijdag vraagt waarom Donna zo fel reageert, geeft hij aan dat het misschien ‘iets uit het verleden’ was. Hij vertelt dat er vroeger iets gebeurde, maar dat hij het haar pas na ‘Temptation Island’ wilde opbiechten, ‘uit respect voor haar’. Vreemde definitie van respect, maar dat terzijde.

Ging Nico vreemd?


Het lijkt er dus sterk op dat Nico ooit vreemdging. Donna haalde in de allereerste aflevering aan dat haar vriend veel aandacht kreeg van vrouwen in het begin van hun relatie. Vermoedelijk was dat zo omdat hij toen net in het MTV-programma ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ had gezeten. Daar komt nu eenmaal bekendheid en dus vrouwelijke aandacht bij kijken. Heeft Nico toen een scheve schaats gereden met een fan? Of gebeurde er later iets? We komen het ongetwijfeld nog te weten.


‘Temptation Island: Love or Leave’ is elke vrijdag om 20u35 te zien op Play5. Je kan de aflevering herbekijken op goplay.be.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '