Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

Wat gebeurt er als het zwembad oplicht?

‘Temptation Island: Love or Leave’ krijgt spannende twist

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Fans van smeuïge reality-tv kunnen in hun handjes wrijven, want ‘Temptation Island’ is terug! Het programma kreeg wel een nieuwe naam: ‘Temptation Island: Love or Leave’. Dit keer staat liefde in plaats van lust centraal, want ook de singles hopen de ware tegen te komen. Deze laatste hebben trouwens nog meer macht dan anders, want zij kunnen het lot van de koppels helpen bepalen dankzij een spannende twist.


‘Ik ben hier niet om verliefd te worden’, ‘Ik wil tonen dat mannen niet trouw kunnen zijn’ of ‘Ik ga hartjes breken’. Dergelijke stevige oneliners zal je in ‘Temptation Island: Love or Leave‘ niet te horen krijgen. De mannelijke en vrouwelijke vrijgezellen doen namelijk niet louter mee om de koppels in de fout te doen gaan, maar om zélf de prins(es) op het witte paard of opblaasbare flamingo tegen te komen.

Gevarenzone


De singles krijgen dit nieuwe seizoen ook behoorlijk veel macht, want zij bepalen mee het lot van de deelnemende stelletjes. Als ze het gevoel hebben dat een persoon uit een koppel de verleiding niet aangaat of zich niet openstelt voor hen, dan kunnen ze die in de gevarenzone plaatsen. Wanneer dit gebeurt, licht het zwembad in beide resorts op. En als we de eerste beelden mogen geloven, zorgt die twist voor veel chaos, want nog niemand is op de hoogte wat dit rode licht betekent. Hierdoor denken sommigen dat hun partner misschien al de fout inging.

Ook wanneer ze achter de betekenis zullen komen, zal het rode licht voor stress zorgen, want de tortelduifjes zullen nooit weten voor wie het precies bedoeld is. Het is wel een goede waarschuwing, want ze hebben vervolgens 24 uur de tijd om toch eens met een vrijgezel te praten in de hoop een bepaalde connectie te maken. Lukt dit niet, dan bepalen de singles wie zijn/haar koffers moet pakken en een enkeltje richting ons Belgenlandje krijgt.

Je wordt dus gestraft als je besluit om de heren of dames links te laten liggen. Een tactiek die heel wat deelnemers in vorige seizoenen toepasten om zichzelf of beter gezegd hun relatie te beschermen. Een aangename twist voor de kijkers, maar een superspannende uitdaging voor de paartjes.


 

‘Temptation Island: Love or Leave’ kan je vanaf 27 augustus elke vrijdagavond om 20u35 zien op Play5. Het nieuwe seizoen start trouwens komende vrijdag met een dubbelaflevering.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '