https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Geen gebrek aan zwoele blikken en indrukwekkende sixpacks!

Deze 12 single mannen hopen de ware te vinden in ‘Temptation Island: Love or Leave’

Chloë Foubert

Op 27 augustus is het eindelijk zover! Dan krijgen we de allereerste aflevering van ‘Temptation Island: Love or Leave’ te zien. We kunnen dus stilaan beginnen aftellen en bij Play5 doen ze maar al te graag mee. Vorige week konden we al kennismaken met de vier koppels, vandaag is het de beurt aan de twaalf single mannen.


Indrukwekkende sixpacks, zwoele blikken en de grootste charmes: de single mannen gooien dit jaar alles in de strijd om de ware liefde te vinden bij Donna, Delphine, Julia of Deborah. In het nieuwe ‘Temptation Island: Love or Leave’ zijn ze namelijk niet zomaar verleiders. De vrijgezellen zijn er deze keer niet op uit om relaties kapot te maken, maar wel om zélf de liefde te vinden.

Fatih (26) uit Diest


Fatih is een zelfverzekerde, nonchalante badboy met Turkse roots. Hij werkt als ober en wordt soms vergeleken met Tarzan, omwille van zijn zuiderse looks, lichaamsbouw en lange haren. Deze sociale jongen is op zoek naar een ambitieuze vrouw maar heeft een afkeer voor dramaqueens. Hij houdt van voetbal, fitness en een avondje op stap gaan.

Valentino (30) uit Maasmechelen


Valentino heeft Italiaanse roots en is verzot op koffie. Hij baat dan ook een koffiebar uit. Voor Valentino is de speeltijd voorbij: na enkele korte relaties is hij nu op zoek naar een vrouw met wie hij zich kan settelen. Ook kinderen passen in dat plaatje. Deze levensgenieter is een echte Bourgondiër die zijn liefde voor lekker uit eten gaan met iemand wil delen.

Kevin (25) uit Ninove


Kevin werkt als taxichauffeur en verzorgt ook het onthaal van een nachtclub. Deze positief ingestelde levensgenieter houdt van fitness en heeft een passie voor auto’s. Als single geniet hij van het vrijgezellenleven, maar hij staat ook open voor een relatie. Kevin is op zoek naar een vrouw die recht voor de raap is en open communicatie apprecieert. Zijn droomvrouw is liefst ook een tikkeltje hard to get. Een perfecte kandidaat dus voor ‘Temptation Island: Love or Leave’.

Maxime (24) uit Oostakker


Maxime is ambitieuze charmeur. Hij houdt van sporten, lekker eten en reizen. Deze smooth talker werkt als salesmanager en had nog nooit last van een gebroken hart. Als de klik er is, gaat hij er volledig voor. Maxime is op zoek naar een sociale, zelfverzekerde en ambitieuze vrouw met een groot hart voor dieren.

Jimi (25) uit Beersel


Jimi is een sociale, speelse jongen maar ook een doorzetter. Hij werkt als schilder en is gepassioneerd door motorcross. Na een lange relatie is Jimi al een tijdje vrijgezel, maar hij brengt daar nu graag verandering in. Op ‘Temptation Island: Love or Leave’ gaat hij op zoek naar échte liefde. Deze spontane en eerlijke jongen valt op exotische en zorgzame types.

Yannick (24) uit Brecht


Yannick werkt als zelfstandige in transport maar is ook een gepassioneerde dj. Hij is altijd goedgezind, eerlijk en grappig. Yannick is op zoek naar de vrouw met wie hij wil trouwen, wie weet vindt hij de toekomstige moeder van zijn kinderen wel op ‘Temptation Island’. Deze allemansvriend is niet op zoek naar een korte relatie, hij gelooft in liefde op het eerste gezicht maar is een tikkeltje kieskeurig. Hij houdt van sportieve, goedlachse blondines.

Niels (25) uit Nederland


De 25-jarige gezellige en ambitieuze Niels is acht maanden vrijgezel. Hij valt op zelfverzekerde en betrouwbare vrouwen en vindt een innerlijke connectie belangrijker dan het uiterlijk. Niels wil graag voor zijn dertigste vader worden en hoopt tijdens ‘Temptation Island Love or Leave’ de vrouw van zijn leven tegen te komen.

Serayo (29) uit Nederland


De sociale Serayo is drie jaar vrijgezel en op zoek naar een fijne relatie. De afgelopen jaren heeft hij geleerd dat het niet alleen om uiterlijk draait en het belangrijker is iemand oprecht te leren kennen. Hij valt op zorgzame en avontuurlijke vrouwen en denkt dat ‘Temptation Island Love or Leave’ de ideale plek is om deze vrouw tegen te komen.

Willem (30) uit Nederland


De 30-jarige Willem is sportief en muzikaal en valt op grappige, spontane vrouwen die serieus in het leven staan. Hij is nu een jaar vrijgezel en is in deze fase van zijn leven op zoek naar een serieuze relatie. Hij bouwt snel een vertrouwensband op met vrouwen en kan een goed luisterend oor zijn.

Jake (21) uit Nederland


De 21-jarige Jake is de jongste van de single mannen, maar dat betekent niet dat hij niet op zoek is naar een serieuze relatie. Hij valt op oudere vrouwen die zorgzaam en zelfverzekerd zijn. De avontuurlijke en gedreven Jake komt volwassener over dan zijn leeftijd en staat ervoor open een diepere connectie met een van de vrouwen aan te gaan.

Bob (26) uit Nederland


De ondernemende en trouwe Bob houdt van hardlopen en motorrijden. Wat de liefde betreft is hij nu een half jaar vrijgezel. Hij is op zoek een intellectuele en loyale partner. Voordat Bob in een relatie stapt, wil hij eerst een goede klik met iemand hebben. Als hij eenmaal in een relatie zit, zal hij voor diegene door het vuur gaan, iets wat hij ook van zijn partner verwacht. Tijdens ‘Temptation Island: Love or Leave’ wil hij de vrouwen niet zomaar vertellen dat hun relatie niet goed is, maar wil hij graag oprecht naar ze luisteren en hen advies geven.

Joop (32) uit Nederland


Wat de liefde betreft wil het voor de sociale en muzikale Joop tot nu toe nog niet echt lukken. Hij hoopte jong vader te worden, maar is de juiste vrouw nog niet tegengekomen. Hij zoekt een partner die het leuk vindt om dingen te ondernemen en niet alleen maar op de bank wil zitten. Hij is er klaar voor om de connectie aan te gaan en mocht hij een van de vrouwen leuk vinden, zal hij er geen gras over laten groeien.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content