Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

Ook Wouter en Julia worden opnieuw herenigd.

Excuses, moordende blikken en ijzige stilte op laatste kampvuur van Nico en Donna in ‘Temptation Island: Love or Leave’

Herlinde Matthys

Het moment waarop we allemaal – behalve sommige koppels zelf dan – zitten te wachten, breekt morgen eindelijk aan in ‘Temptation Island: Love or Leave’. Het is tijd voor het allerlaatste kampvuur waarop de stelletjes terug herenigd worden na het experiment.

Na twee weken gescheiden te leven in aparte resorts, omgeven door singles die voor de verandering ook op zoek waren naar de liefde, zien de koppels elkaar eindelijk terug in ‘Temptation Island: Love or Leave‘. De vraag is maar of er in veel gevallen nog gesproken kan worden van ‘koppels’. Zowel Aylin, Bert en Delphine als Nico en Donna zetten namelijk een punt achter hun relatie tijdens dit avontuur.

Ogen rollen

Dat laatste stelletje vond zelfs opnieuw de liefde of toch zeker kriebels en lust bij Laure en Jimi. Wanneer Nico en Donna terug herenigd worden aan het allerlaatste kampvuur ligt de sfeer dan ook, ondanks het knisperende vuurtje, behoorlijk onder nul. Nico kijkt wat schaapachtig naar Donna, terwijl die laatste een paar keer met haar ogen rolt. Wat volgt is een ijzige stilte.

Presentator Viktor besluit die dan maar te doorbreken door te vragen hoe Nico zich voelt nu hij zijn (ex?)-vriendin terugziet. Gelukkig heeft de man nog het fatsoen om zich te excuseren, maar Donna wil zijn sorry terecht niet meer horen. Benieuwd hoe dat gesprek verder zal gaan!

Onverwachte wending

Ook Wouter en Julia kunnen elkaar weer in de armen sluiten. Het leek erop dat zij dit avontuur zonder kleerscheuren of beter gezegd barstjes in hun relatie zouden overleven. Maar er is uiteraard een onverwachte wending. Wouter mag vrijgezel Niels, met wie Julia wel een hechte band vormde, één vraag stellen. Zal zijn antwoord toch nog de boel op stelten zetten of wandelen deze tortelduifjes hand in hand naar huis?

Verder krijg je ook te zien hoe het terug thuis met deze twee koppels of voormalige koppels gaat, drie maanden na de relatietest. Je kan deze ongetwijfeld dramatische aflevering vrijdag 12 november om 20u35 zien op Play5 en GoPlay.be.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '