https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Play5

En er is alwéér een nieuwe twist!

Eerste kampvuur op ‘Temptation Island: Love or Leave’ zorgt al voor woede en tranen

Herlinde Matthys

Het moment waar iedereen op zit te wachten, breekt morgen in een nieuwe aflevering van ‘Temptation Island: Love or Leave’ eindelijk aan: het kampvuur! De vrouwen krijgen de eerste beelden te zien en dat maakt hen niet gelukkig. Bovendien is er dit jaar ook een spannende twist tijdens die emotionele momenten.


Het vernieuwde ‘Temptation Island: Love or Leave’ zorgde al voor heel wat drama. Zo zijn de singles uit op liefde in plaats van lust en moeten de koppels zich naar hen openstellen. Wie dat niet doet, vliegt onverbiddelijk naar huis en dat was de vorige aflevering al het geval! Efrain en Aylin namen de plaats in van Deborah en Wouter. Morgen slaat er alweer een bommetje in, want de vrouwen hebben hun allereerste kampvuur. En dat gaat niet gepaard met marshmallows op een stokje en het zingen van ‘Vrolijke, vrolijke vrienden’.

‘Hij maakt me belachelijk’


Vooral Donna is razend na het zien van beelden van Nico. ‘Hij maakt me echt belachelijk’, zegt ze terwijl ze de tranen verbijt. ‘We doen hieraan mee omdat het keitof ging zijn, een avontuur. En ik zit hier nu op dag drie, en ik ben met de grond gelijk gemaakt.’ Daarna smijt ze een armbandje dat ze van hem kreeg bij hun afscheid in het vuur. ‘Ik kan niet meer’, zegt ze nog voor ze in tranen uitbarst en getroost wordt door Monica.


 

Spannende wending


Er is trouwens alweer een nieuwe wending in vergelijking met de vorige seizoenen. De singles mogen namelijk in de villa meekijken naar de kampvuurbeelden. Deze beslissing komt er omdat de vrijgezellen, zoals eerder al gezegd werd, belangrijker dan ooit zijn. Hun missie is niet meer louter om de koppelhelften in bed te krijgen, maar om een diepere connectie te vormen met hen. Alles wat hen daarbij kan helpen, wordt dus duidelijk uit de kast getrokken.


‘Temptation Island: Love or Leave’ kan je elke vrijdag om 20u35 zien op Play5.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content