Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

Dat heeft alles te maken met een verleidelijke lapdance, de drank die rijkelijk vloeit en nóg meer geheimen.

Gemoederen lopen hoog op in ‘Temptation Island: Love or Leave’

Herlinde Matthys

Wie dit seizoen naar ‘Temptation Island: Love or Leave’ kijkt, wordt qua dramagehalte niet teleurgesteld. Het lijkt erop dat de twee Vlaamse koppels er al de brui aan geven, en ook bij de Nederlanders verschijnen de eerste barstjes in de relaties.

Het was voor de kijkers al een tijdje duidelijk dat de relatie van Bert en Delphine niet zo gezond is. Iets wat de twee ook begonnen beseffen in de resorts. Bert liet dan ook duidelijk verstaan dat hij er klaar mee is, waarna Delphine zichzelf de nieuwe relatiestatus ‘single’ aanmeet. Bert verklapt in de volgende aflevering trouwens nóg een geheim, waar blijft hij ze toch halen?! Er zou iemand thuis op hem zitten wachten. Juist ja, onze mond viel ook open van verbazing!

Seks met een ander

Ook Donna en Nico lijken niet zonder kleerscheuren uit dit experiment te komen, zeker niet nadat de man toegaf dat hij seks had met iemand anders toen het wat minder ging in zijn relatie met Donna. Over en uit, waardoor Donna haar pijlen momenteel volop op vrijgezel Jimi richt.

Die laatste smeedt het ijzer nu het heet is en geeft Donna op een van de feestjes een sexy lapdance. Aan het gegiechel van Donna te horen, lijkt ze daar helemaal geen probleem mee te hebben.

Drank en chemie

Ook bij de Nederlandse koppels beginnen er twijfels te komen. Efrain voelt zich enorm aangetrokken tot Shallie en windt er voor de camera’s geen doekjes om: hij vindt haar zelfs aantrekkelijker dan zijn eigen vriendin. Aylin kreeg dat uiteraard te zien op het kampvuur, waardoor ze besliste dat ook zij zich geen hol meer moet aantrekken van de regels die ze voor hun vertrek samen maakten. Ze vliegt in de drank, tot grote woede van Efrain die op zijn beurt dat beeld te zien krijgt op zijn tablet en dat staat hem duidelijk niet aan.

Ook Julia begint te twijfelen of haar relatie met Wouter dit avontuur wel gaat overleven. Er hangt duidelijk chemie in de lucht tussen haar en vrijgezel Niels. En hun contact wordt steeds intiemer. Iets wat haar vriend met lede ogen moet toezien, en dan maar wat gaat sporten om zich af te reageren. Benieuwd hoe dit alles afloopt? Je ziet het nu vrijdag in een nieuwe aflevering van ‘Temptation Island: Love or Leave’ om 20u35 op Play5.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '