https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Play5

De grootste bom moet nog ontploffen!

Choquerend geheim van koppel zet alles op z’n kop in ‘Temptation Island: Love or Leave’

Herlinde Matthys

Zowel de mannen als de vrouwen hebben hun eerste kampvuur in ‘Temptation Island: Love or Leave’ achter de rug. De beelden zorgden in beide kampen voor veel ongeloof en nog meer twijfels. Maar de echte bom moet nog ontploffen! In de aflevering van vrijdag doet een deelnemer een schokkende onthulling die niemand onberoerd zal laten.


Er zijn nog maar een paar afleveringen uitgezonden van ‘Temptation Island: Love or Leave‘, maar we zijn nu al zeker dat als het van de kijkers afhangt het eerder love dan leave is. Er valt een pak meer te beleven dan het vorige seizoen en de dosis drama die we al voorgeschoteld kregen, smaakt sowieso naar meer. Zo zette Donna al een punt achter haar relatie met Nico, valt Efrain (bijna) weer terug in zijn oude gewoontes als player en blijkt de jaloezie van Delphine echt geen grenzen te kennen.

Tranen en verbaasde gezichten


Wie vreesde dat het na al die tranen een rustige aflevering zou worden komende vrijdag kunnen we nu al geruststellen: de grootste bom moet nog ontploffen! Play5 loste een teaser waarin we nóg meer tranen en een heleboel verbaasde gezichten zien in beide villa’s.

Wat er precies aan de hand is, verklapt de zender uiteraard nog niet. Eén ding is zeker: het heeft met Delphine en Bert te maken. Zij storten allebei volledig in en Viktor neemt Bert zelfs even mee. Uit vorige seizoenen weten we dat dit enkel gebeurt in heel uitzonderlijke gevallen. Zo was er eens iemand die opbiechtte dat ze zwanger was en iemand anders die een telefoon meesmokkelde in het resort.

 


 

Benieuwd welke schokkende onthulling alles op z’n kop zet? Je kan elke vrijdagavond om 20u35 op Play5 kijken naar een nieuwe aflevering van ‘Temptation Island: Love or Leave’.

Nog meer toffe televisie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content