Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Vanaf deze week tot het einde van de zomervakantie presenteert Birgit Van Mol de strafste verhalen.

‘Telefacts Zomer’ brengt tweedelige documentaire over de Kardashians

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Op Disney+ kunnen we al drie seizoenen lang volop genieten van alle drama uit ‘The Kardashians’. Wie maar geen genoeg krijgt van de rijke familie, kan deze week ook kijken naar ‘Telefacts Zomer’. Het startschot wordt gegeven met een tweedelige documentaire over Kim, Kris en co.

‘Telefacts Zomer’ is terug! Vanaf deze week presenteert Birgit Van Mol opnieuw elke dinsdag en donderdag tot en met het einde van de zomervakantie de strafste verhalen uit het buitenland. Het startschot wordt gegeven met een documentaire ‘The Kardashians, de zoektocht naar roem en rijkdom’ over de familie.

De Kardashians zijn nu wereldberoemd, maar dat was ooit anders. Zo stond Kim bijvoorbeeld vroeger in de schaduw van Paris Hilton. Intimi leggen in twee afleveringen uit hoe de hele familie in zo’n korte tijd beroemd en rijk kon worden en wat ze moesten doen om hun eigen Hollywoodsprookje te schrijven.

Kwalitatieve docu’s

Verder krijgen we de komende weken ook reportages zoals ‘Op bezoek bij Andrew Tate: omstreden influencer en gevaarlijke vrouwenhater’, ‘De zedenzaak tegen comedian Bill Cosby’, ‘Moord op bestelling’, ‘De meest luxueuze vakantiebestemmingen ter wereld’ en ‘Rosewood Sao Paulo, van kraamkliniek tot luxehotel’ te zien. ‘Ook in de zomer willen we met Telefacts voor kwalitatieve docu’s zorgen. Ik durf te zeggen dat de thema’s dit jaar nog meer dan andere jaren enorm divers zijn’, aldus presentatrice Birgit Van Mol.

‘Telefacts Zomer’ is vanaf 30 mei elke dinsdag en donderdag omstreeks 21u35 te zien op VTM en ook op VTM Go.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '