Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De popster zou al twaalf jaar lang tegen haar wil gecontroleerd en gedomineerd worden door haar vader.

Telefacts NU zendt veelbesproken documentaire ‘Framing Britney Spears’ uit

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Britney Spears duikt de laatste tijd weer overal op. Dat heeft niks te maken met een nieuwe single, maar wel met de documentaire ‘Framing Britney Spears’. Daaruit blijkt dat de popster al jarenlang oneerlijk wordt behandeld. VTM zendt deze veelbesproken docu nu donderdag, 18 februari, uit in Telefacts NU.


‘Baby One More Time’, ‘Oops!... I Did It Again’, ‘Crazy’, en noem maar op. Het zijn maar enkele van de grootste hits van Britney Spears. De zangeres is wereldbekend, maar raakte ondanks al die faam en geld toch de controle over haar eigen leven kwijt. Die andere kant van de vrolijke blondine krijg je te zien in de documentaire ‘Framing Britney Spears’. Daaruit blijkt dat ze jarenlang oneerlijk en soms onmenselijk behandeld werd (en wordt) door haar eigen vader James, haar ex Justin Timberlake en het publiek. De docu verscheen begin februari in de Verenigde Staten en Britney en de hashtag #FreeBritney gaat sindsdien weer overal over de tong.

Geldwolf James en gemene ex Justin


Wie benieuwd is waarover al die heisa nu gaat, kan morgen donderdag 18 februari zijn of haar televisie afstemmen op VTM. Telefacts NU zendt namelijk de veelbesproken documentaire uit onder de naam ‘Britney Spears: een leven lang geleefd’. Je krijgt te zien hoe James Spears, de papa van Britney, een heel vuile rol speelt. Hij heeft sinds zijn dochter in een psychiatrische instelling werd opgenomen de volledige controle over al haar bezittingen. Maar de man doet dit niet omdat hij het beste voor heeft met zijn bloedeigen kind, maar omdat hij op haar geld uit is.

Niet enkel papalief, maar ook haar ex Justin Timberlake komt niet zo goed naar voren in de docu. Hij zou hun relatiebreuk en Britneys vermeende bedrog gebruikt hebben om zijn carrière een boost te geven. Heel wat fans vinden daarom dat Justin een grote rol speelde in haar neergang en de haat die ze kreeg. Haat die ze trouwens niet enkel kreeg van het publiek, maar ook in de media werd ze serieus op de korrel genomen. Hoe de vork precies aan de steel zit, zie je donderdag 18 februari om 21u50 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '