https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @catelynnmtv

Ze ging het afgelopen jaar door een moeilijke periode nadat ze een miskraam had.

‘Teen Mom’ Catelynn is zwanger van haar derde kindje

Herlinde Matthys

Catelynn Lowell (26) en Tyler Baltierra (26) verwachten hun derde kindje samen. De ster uit de MTV-reeks ‘Teen Mom’ ging het afgelopen jaar door een woelige periode toen ze een miskraam kreeg en is dolenthousiast met de komst van de baby. ‘Dit is geheel onverwacht’, aldus Catelynn.


Het koppel werd bekend dankzij hun deelname aan de MTV-reeks ‘Teen Mom’. Catelynn raakte voor de eerste keer zwanger op haar zestiende, maar zij en haar vriend Tyler besloten toen om de baby te laten adopteren omdat hun levensomstandigheden niet geschikt waren om een kindje op te voeden. Carolyn of Carly is ondertussen negen jaar en heeft nog steeds een goed contact met haar biologische ouders.

Drie jaar geleden kregen Catelynn en Tyler een tweede kindje en stapten ze ook in het huwelijksbootje. NovaLee is ondertussen drie jaar oud en we zien geregeld schattige foto’s van het gezinnetje opduiken op hun sociale media. Toch was het afgelopen jaar een ware hel voor de Baltierras. Catelynn kreeg een miskraam en kon daar heel moeilijk mee omgaan. Ze belandde opnieuw in een depressie, had zelfmoordgedachten en liet zich opnemen in een ontwenningskliniek.

Regenboogbaby


Het was dan ook volledig onverwacht dat het koppel vandaag aankondigde dat Catelynn opnieuw zwanger is. ‘We zijn in verwachting van onze regenboogbaby‘, zei Catelynn in UsWeekly. ‘Deze baby is onze regenboog na de storm. Ik ben superblij!’

‘Het was een grote shock in het begin’, zei Catelynn over haar zwangerschap. ‘We hadden dit niet gepland, zeker niet na mijn miskraam en hoe het bergafwaarts ging met mijn mentale gezondheid. We gingen eigenlijk nog een hele tijd wachten. We gebruikten zelfs voorbehoedsmiddelen, en toch raakte ik zwanger. Deze baby wou gewoon heel graag hier zijn.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content