https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © warner bros

Killer clown Pennywise is terug!

ZIEN: angstaanjagende teaser van tweede deel van populaire horrorfilm ‘It’

Herlinde Matthys

Horrorfans zaten er al 2 jaar op te wachten: het tweede deel van de populaire film ‘It’. ‘It: Chapter Two’ komt in september in de bioscoop, en de teaser belooft alleszins al veel goeds (of net niet…).


Iedereen kent de bekende scene uit ‘It’ waarin killerclown Pennywise vanuit de riool naar een klein jongetje loert. Als we eraan denken, komen de haartjes op onze armen al recht. Brrr! De film gebaseerd op het boek van Stephen King, was in 2017 een gigantisch succes, en het was onmiddellijk duidelijk dat er een vervolg zou komen. Aan het einde verscheen namelijk de tekst ‘Chapter One’ in beeld, en na twee jaar wachten is het dan eindelijk zover voor ‘It: Chapter Two’.

Volwassen


Het tweede deel speelt zich opnieuw af in Derry, maar dan 27 jaar later. De leden van de Losers Club zijn ondertussen volwassen en gingen elk hun eigen weg, maar ze voelen zich door de recente gebeurtenissen in hun geboortedorp genoodzaakt om terug te keren en hun oude vijand opnieuw te bestrijden.

Bill Skarsgård kruipt opnieuw in de huid van de vreselijke Pennywise. We zien ook de jongeren uit het eerste deel terugkeren. Hun volwassen versies worden gespeeld door Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone en Andy Bean.

Warner Bros. gaf al een eerste teaser vrij van de film, en die is – om het nog zacht uit te drukken – behoorlijk eng. Als je geen nachtmerries wil, bekijk je de video beter niet als je vanavond alleen thuis bent. Wie daarna nog durft, kan ‘It: Chapter Two’ vanaf 4 september gaan bekijken in de bioscoop.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content