Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Lara Jean Covey is klaar met liefdesbrieven schrijven, maar haar zusje Kitty neemt het graag van haar over.

MUST WATCH: er komt een spin-off van ‘To All the Boys’

Annelies Hart

Drie films lang hebben we kunnen genieten van het dramatische, maar vooral grappige liefdesleven van Lara Jean Covey. Iedereen dacht dat de laatste liefdesbrief geschreven was in ‘To All the Boys: Always and Forever’, maar Netflix verrast de fans nu met een heuse spin-offserie. Deze keer steelt Lara’s zusje Kitty de show in ‘XO, Kitty’.

Netflix hintte in maart, net na de release van ‘To All the Boys: Always and Forever’, al eens naar een mogelijke spin-off, maar heeft de serie nu eindelijk officieel bevestigd. In een tweet kondigt Kitty zelf haar reeks aan: ‘XO, Kitty’. Er staan ons dus nog een paar sappige liefdesbrieven te wachten. Goed nieuws voor de fans, die bang waren dat ze voorgoed afscheid moesten nemen van de filmreeks.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De youngadultserie ‘XO, Kitty’ neemt je mee in het (liefdes)leven van Kitty Song Covey, het jongere zusje van Lara. Kitty, gespeeld door Anna Cathcart, was al een van de favoriete personages van de fans tijdens de films, dus ze is de geknipte persoon voor een spin-off.

In de eerste film vond zij namelijk de brieven die haar oudere zus Lara, een verlegen middelbare scholier, had geschreven aan jongens op wie ze verliefd was. Kitty was diegene die de brieven stiekem verstuurde, en de rest is geschiedenis.

Door haar ‘succes’ als matchmaker in de films, denkt het kleinste Covey-zusje dat ze alles weet over de liefde. In ‘XO, Kitty’ verhuist ze dus ook naar de andere kant van de wereld, om samen te zijn met haar langeafstandsvriendje. Eens ze daar is, komt ze er echter snel achter dat relaties helemaal niet zo simpel zijn als ze dacht.

De serie heeft groen licht gekregen voor tien afleveringen. Wanneer die precies op Netflix verschijnen, is nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '