https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het verhaal van de reeks klinkt alvast veelbelovend!

Shonda Rhimes werkt aan nieuwe Netflixserie ‘Inventing Anna’

Shonda Rhimes is goud waard binnen de televisiewereld. Ze heeft verschillende van onze favoriete programma’s op haar naam staan. Denk bijvoorbeeld maar aan ‘Grey’s Anatomy’, ‘Scandal’ en ‘Private Practice’. Momenteel werkt Shonda aan de Netflixserie ‘Inventing Anna’ en die mag je uiteraard ook niet missen.


Een tijdje geleden maakte Shonda Rhimes haar deal met Netflix bekend. Zo zou ze verschillende series gaan ontwikkelen voor het streamingplatform en eentje daarvan is ‘Inventing Anna’. De reeks vertelt het verhaal van Anna Delvey, een jonge vrouw die zich in New York voordoet als een Duitse erfgename. Hier weet ze verschillende leden van de New Yorkse elite te bedotten en zo ook hun geld te stelen.

‘Inventing Anna’


‘Inventing Anna’ is de eerste show waar Shonda Rhimes verantwoordelijk voor is sinds ‘Scandal’ en ook de cast ziet er al veelbelovend uit. Zo spelen onder anderen Julia Garner, Anna Chlumsky, Katie Lowes, Laverne Cox en Alexis Floyd mee in de serie. Wanneer de reeks precies uitkomt, is momenteel niet geweten, maar de Netflixserie zal in totaal tien afleveringen kennen. Wij kunnen alvast niet wachten om ze allemaal te bingewatchen.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content